Review: Max Mineral Blush in Peach (Action)Make-up van Action, ik heb er een haat-liefde verhouding mee. De eyeliner vind ik verschrikkelijk slecht, terwijl de nagellak van 50 cent wel weer oké is. Ik heb eerder eens blush gehad van Action en hem weggegeven aan een vriendin van me, omdat ik het echt he-le-maal niks vond. Je hoort het al, ik ben geen fan. Ik zag pas echter een nieuw product dat er nog best mooi uit zag, namelijk de Mineral Blush van Max. Voor die ene euro hoopte ik dat ik eindelijk gelukkig zou worden van de make-up van Action.Het verschil tussen een gewone blush en een mineral blush is de ingrediëntenlijst. Die is namelijk een tikje anders. Belangrijkste hoofdingrediënten in een mineraal product zijn Mica, Zinc, Silica, Titanium Dioxide en Iron Oxide. In deze blush zitten dus veel minerale ingrediënten. Minerale olie en methylparabenen zijn twee minder fijne producten waar mensen allergische reacties op kunnen krijgen. Ik heb hier zelf geen last van.De verpakking is mooi, handig en compact. Er zit een spiegeltje in, zeker een pluspunt voor als je 'm meeneemt in je tas. Verder zit er nog een kwastje in. Dat kwastje is echt van verschrikkelijke kwaliteit. De haren vielen er met bosjes uit toen ik er met m'n vinger overheen streek. Gelukkig gaat het niet om het kwastje (dat gebruiken toch niet veel mensen), maar om de blusher. Daar ben ik een stuk enthousiaster over.De kleur vind ik erg mooi, maar peach? Echt niet! Bij peach denk je aan perzik, een rozig kleurtje met een zachte oranje tint erdoor. Dit is wel gewoon hartstikke roze, maar dat vind ik prima. Ik denk alleen dat de kleurnaam niet helemaal gepast is. Het is echt niet te vergelijken met een blush als bijvoorbeeld Sleek Rose Gold. Er zijn wel meerdere kleuren in het assortiment, misschien zit er een nog wel een verborgen perzikje tussen.


Mijn camera wilde graag alleen mijn haar scherpstellen, hahaha
Ik ben helemaal niet teleurgesteld door Max's blusher! Het poeder pakt héél snel op (ik gebruik een Kruidvat blusherkwast), heeft een aardige pigmentatie maar is niet te fel op het gezicht. Prima! De blush houdt het langer vol dan mijn vorige (Hema), zeker een uur of acht. Mijn huid reageert er ook prima op. Wat ik minder vind aan het product is dat het zo veel oppakt dat er ook heel veel poeder overal en nergens heenvliegt (denk aan je kleding en de rest van je gezicht). Voor die ene euro neem ik dat voor lief.

Deze blush is een aanrader als...
...Je graag een mineraal product wil proberen, niet te veel wil betalen, niet de aller-allerbeste kwaliteit verwacht maar gewoon een goed product, en het niet erg vindt dat je wat poeder verliest.

3 opmerkingen

  1. ziet er goed uit! ik vind het altijd wel fijn als een blush niet mega gepigmenteerd is, iets minder brengt makkelijker aan!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!