Review: Kruidvat Hair Repair Hot Oil tubes


Haarproducten zijn voor mij superbelangrijk. Ik houd van mooie, verzorgde lokken. Jammer genoeg is een prachtige coupe niet helemaal aan mij besteed. Ik heb, na het verven, nog altijd last van gespleten haarpunten en droog haar. Er is een heel stuk (meer dan de helft!) van mijn haar af, maar alsnog blijft het splijten. Ik zocht een oplossing en vond deze in de Hot Oil Hair Repair van Kruidvat.

Kruidvat Hair Repair Hot Oil - 3,99 euro voor vier tubes


Hierboven zie je wat de buisjes zouden moeten doen. Wat me direct opviel is dat dit product belooft tot de haarkern door te dringen. Dat is wel een mooie belofte, want meestal kunnen oliën het haar niet permanent helen. De meeste haarproducten vullen alleen tijdelijk de beschadigingen van het haar (in veel serums en stylingproducten zitten siliconen die het haar tijdelijk gladstrijken/opvullen). Ik ben heel benieuwd of het resultaat van de olie langer dan een dag zichtbaar zal zijn!Het is jammer dat je de buisjes maar één keer kunt gebruiken, want je moet het dopje afbreken en zonder dopje kun je het product niet meer opwarmen. Een kuurtje kost dan één euro per keer, en ik kan me voorstellen dat veel van jullie dat vrij duur vinden. Ik vind het niet zo'n probleem, omdat ik serums en oliën altijd het liefst zo royaal mogelijk aanbreng. Misschien een idee voor Kruidvat om buisjes met een draaidopje te maken?

Het gebruik is heel gemakkelijk: je legt een buisje in bad/in een kommetje heet water of je houdt hem even onder de douche. Vervolgens breek je het dopje eraf en je tube is klaar voor gebruik! Ik vond het wel fijn om snel te zijn met aanbrengen, want de olie koelt vrij snel af. De olie hoeft maar een minuutje in te werken, maar ik vond het wel fijn om even te ontspannen (de geur is ook heel lekker).
De belangrijkste vraag is natuurlijk: heeft het iets gedaan? Nou, ja! Ik merkte de eerste keer dat ik een tube had gebruikt heel veel verschil. Mijn haar was zo zacht en stijl dat mensen zelfs vroegen of ik mijn haar met een stijltang had gedaan! Ik vond het resultaat echt heel mooi. Mijn haar zag er helemaal niet droog uit. De andere keren vond ik het resultaat wat minder zichtbaar, maar alsnog werd mijn haar zichtbaar meer stijl en minder droog. Ik denk dat de olie de eerste keer het warmst was (en het resultaat dus beter zichtbaar).

Op lange termijn merk ik echter niet zoveel verschil. Ik had dat ook niet helemaal verwacht, de meeste oliën en serums werken maar voor korte tijd. Dit is echt zo'n product dat je om de twee/drie dagen moet gebruiken om blijvend resultaat te zien. Ik moet zeggen dat ik dat een beetje duur vind, maar eens in de maand een pakje (een tube per week) vind ik het geld wel waard. Het werkt beter dan een conditioner of maskertje. Dit is een aanrader!

Ps. Like je mijn nieuwe Facebookpagina al? Je maakt direct kans op een tegoedbon van Etos!
www.facebook.com/irispraat

Geen opmerkingen

Thanks voor je reactie!