CE MUSTHAVES SIERADEN: NEW THINGS

Het is weer zover. Vandaag ging ik langs bij mijn vriendinnetje Eline van CE Musthaves! Ze hebben weer veel nieuwe dingen voor de webshop. De vorige keer waren jullie vooral enthousiast over de gave kettingen, maar dit keer hebben ze alles weer een beetje meer uitgebreid. Nóg meer om leuk te vinden. Ze hebben nu bijvoorbeeld ook zonnebrillen en hele leuke haarbandjes. Kijk je mee naar de nieuwe collectie?Om maar meteen met de deur in huis te vallen: dit was mijn favoriet van alle kettingen, dus deze heb ik gekocht, haha! Hij kost 11,95 euro. Deze is nu dus helaas niet meer te koop.Deze prachtige ketting vond ik ook helemaal te gek! Deze kost 14,95 euro.Deze enorme statement ketting kost 18,95 euro.
Hier word je toch vrolijk van? Deze armband met magnetische sluiting kost 11,95 euro.Drie schattige armbandjes met Eiffeltoren (de zilveren heeft strass steentjes, de andere niet). Per stuk 4,95 euro.Aaah... nog zo'n leukerdje! Deze kost 14,95 euro.Mintgroene oorbellen, 5,95 euro.
Deze was vrij lastig te fotograferen, maar zó leuk: haarbandje met hanger waar peace tekens en veertjes aan vast zitten. Super gaaf voor het festivalseizoen of voor bij een zomerse outfit. Kost 9,95 euro.


Dit schattige armbandje heeft kralen aan de achterkant. Cute! Kost 6,95 euro.

De onderste twee paar oorbellen op de foto (roze en groen) zijn doorzichtig. Vooral de groene vond ik prachtig. De lichtblauwe zijn niet doorzichtig. Deze oorbellen kosten 10,95 euro per paar.

Ik ben weer helemaal onder de indruk van de nieuwe sieraden! Kon het dan ook niet laten om zonder een nieuwe ketting naar huis te gaan. Natuurlijk was dit niet alles, ik heb maar een deel gefotografeerd. Vergeet niet om eens te kijken op de website en social media van CE Musthaves! Zij houden regelmatig leuke winacties waarmee je kans maakt op een sieraad of op een waardebon.

Website: http://www.ce-musthaves.com/
Facebook: www.facebook.com/cesieraden
Twitter: @cemusthaves

Heb jij iets gezien wat je wel zou willen hebben?

4 opmerkingen

Thanks voor je reactie!