Primark spring-summer 2014: favorieten en floppers

Vorig seizoen liet ik je mijn favorieten uit de collectie van Primark zien, welke te vinden is op de website van Marie Claire. Dit seizoen doe ik dat weer! Volgende week ga ik namelijk langs de Primark in Eindhoven. Ik was heel benieuwd naar de nieuwe lente-zomercollectie. Hieronder vind je mijn favorieten! Ook heb ik een aantal flops verzameld: dingen die ik écht niet tof vind. Kijk je mee?
Het viel me op dat er erg veel leuke accessoires bij zitten dit seizoen! Bloemetjes, i love it. In mijn haar, in een ketting... Ook de tassen vond ik erg mooi. Black and gold... Het zwarte jurkje is simpel, maar wel helemaal goed. Ik ben nog op zoek naar mooie, zwarte jurkjes die lang genoeg voor me zijn (best een opgave als je bijna 1,80 bent en niet de allerslankste). Ik hoop dat de Primark dit seizoen wat langere jurkjes heeft. Ik wil me niet ongemakkelijk voelen in een jurkje, zeker niet in de zomer.


*Op enkele foto's zie je nog een 'doorklikvakje', dit kreeg ik niet weg met het bewerken.Kijk die geweldige ketting rechtsonder! Wow! Huuuuge statement ketting. Hoop dat deze in Nederland/Eindhoven te vinden is (slechts geselecteerde artikelen zijn in Nederland te vinden óf vanaf een bepaalde periode te verkrijgen). Verder vind ik vooral de bloemenshort en blauw-zwarte tas erg tof. Die laatste heb ik al gespot in de Nederlandse Primark. Ik kocht hem toen niet, maar ik kreeg weg spijt. Hij is enorm groot, maar wel héél leuk! Ik heb dan ook altijd erg veel spullen bij me.Deze producten vond ik écht vreselijk. Sorry voor als er iets bij zit wat jij enorm tof vindt. Persoonlijk vind ik cropped tops niet (meer) kunnen, bij niemand. Misschien als je een superplat en mega mager model bent, maar dan eigenlijk nog niet. Het is gewoon niet iets waarin je je lekker voelt als je over straat loopt. En tja, eenhoorns? Leuk als grapje, maar wel erg kinderachtig op je kleding. De schoenen heb ik helemaal niks over te zeggen. Bah. Het lijken allebei wel waterschoenen...

De volledige collectie vind je op de website van Marie Claire.
Wat vinden jullie van de collectie? Zie jij jezelf hiervan iets dragen deze zomer?

2 opmerkingen

Thanks voor je reactie!