LOVE IT: H&M Conscious Collection lente/zomer 2014Jeej! H&M komt opnieuw met een duurzame en biologische lijn, de derde H&M Conscious Exclusive collectie. Tien april zal de collectie, die bestaat uit materialen als biologisch katoen, hennep en gerecyclede materialen, online en in de winkels te koop zijn. Ik heb vorig jaar een hele leuke top gekocht uit de collectie en heb alweer een paar mooie dingen gespot in de nieuwe collectie! Het grappige vind ik dat de kleding vrij ingetogen is (veel wit, zwart en kant, met uitzondering van het jasje hierboven) en de accessoires super uitbundig zijn. Ze deden me zelfs denken aan Anna Dello Russo voor H&M.
Deze shorts vind ik geweldig! Ook de blouse is mooi, maar misschien oogt hij erg ouderwets.
Ik denk dat dit mijn favoriet is. Dit jurkje valt lekker los en heel belangrijk: is lang genoeg. Ik zei het al in mijn blog over Primark, maar voor mij moeten jurkjes niet ongemakkelijk kort zijn, zeker niet aan de achterkant. Ik ben lang en wil niet dat iedereen mijn billen ziet, haha!

Wow,  dit lijkt bijna een trouwjurk... hoewel ik deze nooit zelf zou kopen vind ik hem wel heel erg mooi! Geweldig met al dat kant.


Dit vind ik ook super tof! Ik weet niet of de ketting los is van het shirt (volgens mij wel, want de ketting staat ook los bij de accessoires) maar die combinatie vind ik heel tof. 


Dit jasje is ook heel tof! Erg opvallend. Ze hebben hem hier erg mooi gestyled, waardoor het geheel toch rustiger oogt. 


Wit met kant vind ik altijd een goede combinatie. Dit jurkje is prachtig! Wel is 'ie volgens mij erg hoog gesloten, dus het altijd even afwachten hoe dat uitvalt op je eigen lichaam. Hieronder zie je verder nog een witte blazer met strass (mooi, maar misschien in het echt een beetje too much) en een lange, zwarte jurk met print. Waah! Die laatste is ge-wel-dig! Ik zie mezelf er niet mee over straat lopen maar dromen mag, right?!
De accessoires zijn, zoals ik al noemde, groot en opvallend. Deze ketting vind ik tof, zeker in combinatie met wat 'saaie' tops. Wit en zwarte t-shirts zijn het ideale 'canvas' voor deze enorm grote statement ketting.


Deze oorbellen zijn niet helemaal mijn ding, maar grappig zijn ze wel.

Ik ben enorm benieuwd naar de collectie en kan niet wachten tot 'ie verschijnt! Ik zie de kleding wel liever in de winkel dan op internet. Modellen zijn nogal recht en plat en dan kan ik niet zo goed peilen hoe het bij mij zal gaan vallen. Wat ik fijn vind aan de Conscious Collection is dat de kwaliteit absoluut beter is dan de normale kleding van H&M. Waar duurzaamheid wel niet goed voor is!

Wat vind jij van de collectie?

3 opmerkingen

  1. Wow die ketting is heftig zeg, ik vind t wel leuk in combinatie met dat zalmkleurige rokje en witte bloesje! Leuke blog, ik volg je nu :) X
    www.ingewm.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mooie collctie, die ketting is echt gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!