Lomi Lomi massage bij Beautysalon Amanda Hoogland


Mijn collega Amanda heeft naast haar werk ook nog een beautysalon. Ze vroeg me of ik een keer langs wilde komen voor haar nieuwe Lomi Lomi massage. Omdat mijn zus héél graag wilde, heb ik de massage aan haar gegeven. Ik was erbij om te kletsen, foto's te maken en de informatie in me op te nemen om deze blog te schrijven!

Lomi Lomi massage - 25 euro voor 30 minuten


De salon ziet er gezellig en schoon uit! Er speelde ook super relaxte muziek, heerlijk ontspannend. Net alsof je echt in Hawaï bent met kabbelende beekjes.Bij deze massage wordt een kaars gebruikt van het merk Sibel. Dit is massage-olie die door de kaarsvorm lekker warm wordt (op een prettige manier, niet verbrandend) en veel geur verspreidt. Deze kaars rook heerlijk naar rozen.


Voordat de massage begint, wordt het kaarsje aangestoken. Dit zorgt voor de lekkere geur in de kamer, dit werkt ook erg rustgevend.Helaas is deze foto een beetje bewogen omdat het zo snel ging, maar zo ziet het er uit! De olie wordt op de huid aangebracht en vervolgens wordt de huid gemasseerd.

De methode van de massage komt oorspronkelijk uit Hawaï. Bij een gebruikelijke massage worden de handen gebruikt, maar bij deze techniek wordt het zachte deel van de onderarmen gebruikt. De methode helpt om mentale en fysieke stress los te laten, waardoor het een ontspannend moment is voor lichaam en geest.

Mijn zus heeft bijna liggen slapen, dus de massage is enorm ontspannend! Zeker de muziek en de prettige sfeer werken goed mee.  Na de massage ruikt je huid heerlijk en is deze lekker zacht en verzorgd. Het is bijna vervelend om weer op te staan! Deze massage duurt een half uur, maar extra tijd is natuurlijk ook mogelijk.


Dit zijn de producten die Amanda verkoopt. De meeste producten zijn van Goldflower, een merk dat voornamelijk natuurlijke en plantaardige grondstoffen gebruikt. We kregen nog een poedermasker mee om aan te maken met water. Deze hebben we vanmorgen gebruikt en hij was heerlijk! Onze huid zag er nog nooit zo mat uit, het leek net alsof onze poriën kleiner waren geworden.


Hierboven zie je de producten die voor de schoonheidsbehandeling worden gebruikt. Het zag er allemaal zo fijn uit!


De prijzen van Beautysalon Amanda Hoogland zijn érg fijn, zeker als je student bent of niet zo heel veel geld te besteden hebt. Dit doet gelukkig niet af aan de kwaliteit van de producten en de behandelingen! Ik ga zeer binnenkort mijn wimpers laten verven (8 euro) en ook de gezichtsbehandeling zie ik wel zitten voor over een tijdje, haha! Heerlijk. Ook de producten zijn fijn geprijsd.


Oh, Amanda heeft trouwens ook een super schattig hondje. Na afloop konden we nog even knuffelen met Bruno!

Wil je een afspraak laten maken voor één van de fijne behandelingen? Bel of mail Amanda! Binnenkort komt er ook een hot stone massage. Beautysalon Amanda Hoogland - 0630579786 en amanda_hoogland@hotmail.com.

Geef vooral even een duimpje op Facebook, dat vindt ze leuk! www.facebook.com/Beautysalonamandahoogland

1 opmerking

  1. Oeh dit lijkt me wel wat. Vooral die kaars lijkt me lekker ruiken. liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!