Review: MaxFactor Creme Puff Blush


Sinds een tijdje heb ik een prachtige blush in mijn bezit, namelijk een nieuwe van MaxFactor! Ik vind het super om te zien dat ze zo hun best doen om hun merk te vernieuwen en daardoor te komen met hele mooie nieuwe producten. Ik koos voor blush 30 in de kleur Gorgeous Berries. Dit is een donkerroze kleur.

MacFactor Creme Puff Blush - 12,99 euro


De verpakking is mooi, compact en stevig. Ik vind de blush er ook prachtig uit ziet, het is echt een plaatje met de twee verschillende kleuren zo door elkaar heen! Het is maar een klein 'bolletje', maar geloof me, je hebt super weinig product nodig om heel veel pigment te krijgen. De blush vind ik overigens niet heel goedkoop, maar wederom valt dat mee omdat het zo zuinig is.Kijk nou wat een plaatje! Echt prachtig. De twee kleuren kun je ook apart gebruiken als je een vrij precieze kwast hebt. Ik pak soms alleen de lichtste kleur, als ik wat minder wil opvallen. Ik gebruik de blushkwast van Real Techniques en kan daarmee net rondom de donkere kleur vegen. Ik snap trouwens niet dat het product 'Creme Puff' heet, want het is geen romig product. Iemand?Dit zijn de twee kleuren naast elkaar. Dit is slechts een kort veegje over het product! Echt extreem gepigmenteerd.


Dit is de kleur als je hem door elkaar aanbrengt. Best heftig, maar als je zuinig bent is het gewoon natuurlijk.


Op deze foto draag ik de blush. Ik heb hem vrij sterk aangezet zodat je het effect goed kunt zien. Ik vind dat hij naast veel kleur ook een mooie glow geeft! Ik heb ook al goede verhalen gehoord over de andere kleuren, het schijnt dat de donkerbruine kleur iets weg heeft van de Bobbi Brown Shimmer Bricks. Oke, dan heb je mijn aandacht! Haha. Highlighter is wel mooi, maar niet per se nodig.


Ik vind de blush erg fijn. Sterker nog, ik vind hem zo fijn dat ik hem heb vervangen voor mijn Sleek Blush By 3 palette. Nu zit deze blush in mijn dagelijkse routine, zie hierboven. Het grootste voordeel aan de blush vind ik dat hij heel goed blijft zitten. De meeste blushes die ik heb gebruikt (Sleek, H&M, Bourjois) lijken van mijn gezicht af te vliegen. Deze blijft écht langer zitten dan normaal. Daarnaast is de kleur heel intens. Als ik een hele dag moet werken zoals vandaag, weet ik dat 'ie heel lang mooi blijft. Wel zo fijn, want ik heb ook geen tijd om bij te werken.

Deze blush is een blijvertje! Heb jij hem al geprobeerd?

1 opmerking

Thanks voor je reactie!