Review: No Photos Please oogschaduwpalette van I Heart Makeup


Soms (eigenlijk meestal) ben ik verliefd op Kruidvat, de winkel waar ik nog eventjes werk. Er komen vaak producten binnen die ik niet ken, maar die zo verrassend blijken te zijn dat ik sta te springen om erover te schrijven. Check het No Photos Please palette bijvoorbeeld, een fantastisch budget palette waar ik echt héél enthousiast over ben.

I Heart Makeup No Photos Please/ 5,99 euro via KruidvatHet doosje is heel gaaf. Je kunt hem een beetje bewegen en dan zie je andere tekst en een kusje. Leuk detail! Het is wel onhandig dat je het doosje opent via de bovenkant van de tekst (terwijl je het aan de onderkant zou verwachten).


Hierboven zie je de kleuren met het plasticje met alle namen erop. Je kunt hier veel kanten mee op en dat laat ik je straks zien! Heel divers. Er zitten alleen geen matte tinten in. Als je daar dol op bent, is het #SELFIE palette misschien iets meer jouw ding, daar zit bijvoorbeeld een matte roestbruine tint in.Kijk nou, dat pigment! De oogschaduws zijn mega zacht en super gepigmenteerd. Voor 5,99 euro vind ik het mega indrukwekkend, wow. Zeker de donkere kleuren zijn fantastisch. Ik heb hierboven geen primer gebruikt. Je krijgt er overigens wel een gratis primer bij die prima werkt. Hieronder een heleboel verschillende looks! Ik heb echt een hekel aan mijn wenkbrauwen, ik wilde ze een stuk natuurlijker aanzetten maar dit wilde absoluut niet lukken. Sorry als je je er aan stoort.

De houdbaarheid van de oogschaduw gedurende de dag is heel goed. Ik gebruik altijd een primer, maar heb het ook zonder geprobeerd en ook dan houdt de oogschaduw het urenlang goed vol.


Gebruikte kleuren: Lights, My Moment Not Now en Back Exit


Gebruikte kleuren: Discrete, Lights Adoration en No Comment

Lipstick is van Kiko nummer 909


Ik heb verschillende looks met het palette gemaakt. Je kunt er zoals je ziet een heel natuurlijke maar toch glamourachtige look mee maken of je gaat all-out met paars, groen en donkere lipstick. Ik vind het palette te gek. Veelzijdig, gepigmenteerd, goedkoop, ik kan er alle kanten mee op. Wel moet ik zeggen dat je moet oppassen met sommige kleuren. Met één veegje komt er een heleboel product vanaf, zonde! Ga dus goed om met je palette en tik met zorg af voordat je gaat aanbrengen. Verder fantastisch, go get it!

Het palette is zolang de voorraad strekt verkrijgbaar bij Kruidvat. Het palette is ook online te bestellen.

2 opmerkingen

Thanks voor je reactie!