New in (shoplog): heel veel beauty

Zo, ik ben weer bekomen van m'n blijdschap van vorige week! De afgelopen week heb ik heerlijk genoten en veel leuke dingen gedaan. Natuurlijk is shoppen daar onderdeel van. Ik heb een heleboel producten gekocht de laatste twee weken, ik laat het je zien! Ik geef ook kort mijn mening over de producten. Over sommige producten komt sowieso een uitgebreide review, maar laat het me weten als je ergens nieuwsgierig naar bent.


Ik kocht Si van Armani. Er was een beetje korting bij Douglas, en ik wilde de geur al langer. Ik ben er uiteindelijk helaas niet heel blij mee. De geur is heerlijk, maar blijft niet lang hangen. De volgende keer kies ik toch voor de parfum! De geur kost 73,50 euro.


Nog een product dat ik écht, maar dan ook écht al heel lang op mijn wishlist had staan: Lingerie de peau van Guerlain. Ik kan je verklappen: ik ben niet overtuigd. Dat is best jammer, want er hangt een prijskaartje aan van 49,95 euro.


Nog een foundation! Ik was echt toe aan nieuwe producten, zeker nu de zomer er aan komt. Ik heb absoluut SPF nodig met mijn lichte huid en dat zit in deze foundation (een beetje dan). De Studio Sculpt foundation bevalt tot nu toe wel aardig, je moet alleen wennen met hoe je 'm aanbrengt. Primer is iets waar de foundation bijvoorbeeld niet heel blij van wordt. De foundation kost 31 euro.


Twee nagellakjes! Ik ben dol op Essie en er was sale, dus uiteraard was ik er bij. Bij Etos kun je deze nagellak op het moment kopen met 50% korting. Ik heb de kleuren Picked Perfect (links, 'normale' finish) en Wrap Me Up (rechts, matte finish). De nieuwprijs is 9,99 euro.


Ik maakte een tochtje naar Amsterdam en op Amsterdam Centraal liep ik bij Kiko naar binnen. Ik kocht twee producten zonder enige verwachting: nagellak van 2,50 euro en een lipstick van 3,90. De lipstick is kleur 909 en zó mooi. De nagellak bevalt ook goed en zie je later terug in een NOTD.


Hema! De Hema is heel lekker bezig met allerlei leuke producten. Ik kocht twee Fabulous Fluid lipsticks (4 euro per stuk) nadat ik er wat reviews over had gelezen en nam ook deze geweldige puntenslijper mee (0,95 cent). Kleine dingen kunnen een mens óók gelukkig maken :-)


Ik heb een masker van Lush gekocht, namelijk BB Seaweed. Ik en mijn zus doen meestal samen met dit soort maskers omdat ze vrij kort houdbaar zijn (en in de koelkast moeten staan). Best lastig, want ik heb een rustige huid en zijn heeft last van vrij erge acne. We konden er allebei tegen en onze huid bleef er rustig van, ideaal! Het zeewier was wel een beetje wennen, haha. Dit masker kost 11,65 euro.


Oh oh, dit had ik echt niet nodig... ik kreeg voor mijn verjaardag 5 euro korting van Ici Paris XL (ik ben over 6 dagen jarig, woohoo!) en besloot een kleine Purity te kopen om mee te nemen op vakantie. Er was een actie die gold per twee producten, dus toen ging ik overstag om nog een fles te nemen. De producten zijn wel erg duur geworden, een grote fles kost nu 22,16 en een kleintje 12,15.

Ik heb nog meer producten gekocht, bij Lush bijvoorbeeld, maar die heb ik al in gebruik en niet op de foto gezet. Jeetje, de aankomende tijd moet ik echt een verbod krijgen op winkels, haha!

Wat heb jij voor het laatst gekocht?

5 opmerkingen

 1. Wat heb je veel geshopt, mooie producten :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goede en fijne producten heb je gekocht! Ben heel benieuwd naar het masker van lush x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke aankopen! Ik heb zelf de parfum Sì en hij blijft inderdaad een stuk langer hangen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aah wat een geweldige items!! Love it!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!