Review: Kiko VolumEyes+ Active mascara


Toen mijn vader en moeder terugkwamen van hun vakantie op Sicilië, hadden ze een klein cadeautje voor me. Een tasje met spulletjes van Kiko! Ze kennen me te goed. Sinds een tijdje kunnen we Kiko gewoon in Nederland kopen, helemaal top! Ik laat je vandaag de Kiko Volumeyes+ Active mascara zien.

Kiko Volumeyes+ Active mascara - 7,90 euroDe verpakking is goudkleurig -ben ik dol op!- en het borsteltje is kegelvormig. Ik gebruik al jaren een plastic borsteltje. Ik heb mijn favoriet al gevonden (L'oréal Telescopic Carbon Black), dus ik probeer niet vaak nieuwe. Wie weet heb ik nu een nieuwe favoriet.

Wat Kiko zegt: 

'De innovatieve formule is verrijkt met het K2 Prolash Complex, een complex met actieve bestanddelen met klinisch geteste werking voor een verrassend resultaat. Na dertig dagen gebruik neemt de gemiddelde diameter van de wimpers tot 21 maal meer toe dan bij gebruik van een klassieke mascara'.

Leuk! Het is dus ook nog een mascara met een extraatje. Ik kan hier nog weinig over zeggen omdat ik de mascara pas een week gebruik, maar als het echt werkt, laat ik het je weten.


Hierboven draag ik geen mascara. Ik heb wel een aantal weken geleden mijn wimpers laten verven. Ik wilde dit even melden, maar ik denk niet dat het invloed heeft op de werking van de mascara. Het is niet dat de verf als een extra laag mascara telt.Hierboven het effect van de mascara! Ik ben best tevreden. Sommige wimpers plakken een beetje aan elkaar, maar dat komt doordat ze zo lang zijn (ik heb hier helaas al-tijd last van). Er is één ding waar ik ontzettend gelukkig van word en dat is dat deze mascara niet afgeeft op mijn huid. Doordat mijn wimpers lang zijn, raken ze constant de huid onder en boven mijn ogen. Hierdoor krijg ik snel zwarte vlekken. Bij deze mascara is dat niet het geval. YES! Vrijwel de hele dag hoef ik me geen zorgen te maken, pas na een uur of 8 geeft het af. Daarnaast zijn er wel wat puntjes die ik minder vind. De mascara is niet heel gepigmenteerd, ik moet veel lagen aanbrengen wil ik bovenstaand effect bereiken. De mascara is daarnaast vrij droog, ik vind een dunne, glans-achtige formule prettiger werken.

Op een rijtje:

+ Goed geprijsd
+ Nu ook in de winkel te koop
+ Mooi effect, met 1/2 lagen ook erg natuurlijk
+ Veel lengte
+ Belooft vollere wimpers doordat het een Active mascara is
++ Geeft niet af

- Weinig pigment
- Weinig krul
- Je moet veel lagen aanbrengen om écht veel volume te bereikenEen paar nadelen dus. Al met al zou ik hem toch wel opnieuw kopen, omdat het voor mij echt een first is dat een mascara niet af geeft op mijn huid. Ik word er blij van!

Kende je deze mascara van Kiko? Wat vind je er van?

1 opmerking

  1. Hey love your blog, I’ve nominated you for the Liebster Award http://adrianasreis.blogspot.co.uk/2015/06/the-liebster-award.html#more x

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!