iPad Air en iPhone 5C hoesje via GSMpunt.nl


Toegegeven: ik ben een gadgetfreak. Nog specifieker: ik ben héél erg dol op mijn Apple producten. Ik heb een iPhone 5C, ik heb een iPod en binnenkort krijg ik een iPad Air (deze is voor mijn afstuderen, vandaar dat ik het al weet). Ik ben jammer genoeg héél onhandig met dure en mooie producten, dus een beetje bescherming is niet mis. Gelukkig bood GSMpunt.nl mij een leuk aanbod: HOESJES! Daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen.

Ik koos voor dit iPhone 5C hoesje! In Nederland zijn er maar weinig leuke hoesjes voor de 5C te vinden. Dat is jammer, want volgens mij zijn er toch aardig wat mensen met een iPhone 5C. Het hoesje is stevig en er is plaats voor pasjes, helemaal top! Zoals je kunt zien heb ik al dubbel glas op mijn scherm (en is het alsnog kapot), maar extra bescherming is nooit mis als je een kluns bent. Het hoesje gaat dicht via een magnetische sluiting.
Daarnaast dus een hoes de iPad Air (mijn aankomende iPad dan, ik mag hem nog niet gebruiken totdat ik slaag). Ik ben alvast heel blij dat ik bescherming heb voor de iPad, want zoiets kostbaars wil ik niet beschadigen! De hoes is blauw van kleur en gaat dicht met een magneet. Voor zover ik hem heb gebruikt, stiekem een avondje, bevalt hij erg goed! Ik vind het ook prettig dat ik nog gewoon foto's kan maken als ik dat wil.

GSMpunt.nl heeft een super relaxte service, ik kreeg heel snel een mailtje dat mijn producten waren verzonden en een dag erna waren ze alweer binnen. De kwaliteit is goed en het assortiment is ruim! Zo kun je hier terecht voor bescherming voor heel nieuwe toestellen zoals hoesjes voor LG G4, hoesjes voor de Sony Xperia M4 Aqua en hoesjes voor de Sony Xperia z3+. Natuurlijk is er voor Apple liefhebbers zoals ik ook genoeg te kiezen.

Kende jij GSMpunt.nl al?

*Ik heb deze producten gekregen, dit heeft geen invloed op mijn mening

2 opmerkingen

  1. Ik ben ook een Apple freak hahaha, leuke hoesjes :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oooh wat een fleurig hoesje. Dat hoesje van je iPad is zo handig. Dan heb ik toch een minder handig hoesje voor mijn iPad :P

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!