Review: Incoco nagelstickers


Afgelopen zaterdag was het personeelsfeest van Trekpleister, Prijsmepper en Kruidvat in de Efteling. Het was zó ongelooflijk gaaf! Naast dat we in bijna alle attracties mochten, mochten we overal eten en drinken halen en waren er een boel stands van leuke merken. Een van de merken was Incoco. Zij hebben nagelstickers die bestaan uit echte nagellak. Je zou de stickers binnen een handomdraai moeten kunnen aanbrengen. Ik heb het geprobeerd!

Incoco nagellakstrip- 7,99$ en 4,99/6,99 euro via Allesvoorjeuiterlijk.nl
Hierboven zie je hoe de strips er uit zien. Een strip bevat tien losse stickers met verschillende formaten. Ik vind dat ze voor mij een aardig formaat hebben, maar de grootste sticker is wel echt veel te groot voor mijn nagels.

Hoe het werkt? Je pakt de strip er uit, probeert een beetje welke 'nagel' het beste past en scheurt het dan voorzichtig los. Vervolgens trek je het plastic er af en heb je als het ware een laagje nagellak in je handen dat je voorzichtig op je nagels kunt plakken. Je nagels moeten heel goed schoon zijn! Je plakt dan het lakje op je nagel, wrijft erover zodat je geen bobbeltjes en oneffenheden hebt en met een vijl kun je de (te lange) bovenkant er af halen.

Ik zal je vast zeggen, ik heb slechte ervaringen met dit soort stickers. Ik kan me niet zo goed meer herinneren van welk merk het toen was, maar het bleef erg slecht zitten.


Ik kreeg vanuit de stand nog twee van deze pakjes, die heb ik op mijn ringvinger gebruikt.
Dit is wat ik er van gemaakt heb! Ik moet zeggen, het is niet 100% perfect gegaan. Het is lastig inschatten hoe dicht bij je nagelriem je de sticker moet plakken. Het corrigeren gaat redelijk, maar perfect is heel moeilijk. Van dichtbij zie je dus wel alle foutjes. Daarnaast zijn het niet echt mijn kleuren, ik houd meer van rood, donkerrood en taupe tinten.

De stickers blijven beter zitten dan ik in eerste instantie had gedacht. Ik heb ze nu voor de derde dag op en het ziet er nog goed uit, op de uiterste toppen na. Deze zijn een heel klein beetje afgesleten. Ik ben best enthousiast over de stickers. Het aanbrengen is redelijk snel en als het klaar is hoef je niet te wachten tot de lak is gedroogd, want deze is al droog. Ideaal voor als je naar een feestje moet en weinig tijd hebt om te wachten. Persoonlijk zou ik ze nog wel eens opnieuw gebruiken, oefening baart kunst! Je moet de techniek echt even in de vingers krijgen.

Een geheimpje, je kunt deze stickers over een paar maandjes kopen bij Kruidvat! Ze spraken van week 40, maar dat kan ook veranderen.

Ben jij benieuwd geworden naar de stickers?

2 opmerkingen

  1. Ik ken deze en vind ze echt geweldig! Ik kan ze een volle week dragen zonder problemen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oo wat leuk!
    Zou ik ook graag eens willen proberen :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!