L'oréal Brow Artist Genius Kit light to medium


Wenkbrauwen: ik heb er een haat-liefde verhouding mee. Ik ben zelf zo gewend om mijn wenkbrauwen heel erg te vormen dat ik niet anders meer kan. Ik gebruik al een hele tijd Anastasia Beverly Hills Brow Powder in de kleur Taupe. Ik was héél erg benieuwd naar de Brow Artist kit van L'oréal. Zou er dan eindelijk een fatsoenlijk wenkbrauwproduct bij de drogist te koop zijn?

L'oréal Brow Artist Genius Kit light to medium - 14,99 euro


Ik zag later dat het doosje een beetje vies leek op de foto, sorry daarvoor! Het poeder had al een klein beetje losgelaten in het doosje. In elk geval: dit zit er in! één wax (links), één kleur (rechts), een pincet en een borsteltje met een schuin afgesneden kwastje. Ik had liever twee verschillende kleuren poeder gezien, maar achteraf bleek de wax wel erg fijn.Ik vond dit een beetje een gekke gebruiksaanwijzing, waarom zou je eerst de wax gebruiken en vervolgens het poeder? Ik ben gewend om het andersom te doen: eerst kleuren, dan stylen. Desalniettemin ging dit heel goed! Ik heb het op twee manieren gebruikt en ik raad aan om inderdaad eerst de wax te gebruiken, dat pakt de kleur beter. De wax is vrij stroef en kan eventueel ook zonder poeder gedragen worden. Fijn voor diegene die niet houden van een hele strakke wenkbrauwvorm. Het pigment van het poeder is erg goed! Sterker dan mijn Anastasia Brow Powder.


De accessoires die er bij zitten zijn van goede kwaliteit, helemaal top! Ik gebruik ook gewoon het kwastje dat er bij zit. De pincet is overigens mega fijn, ik kan zelfs de kleinste haartjes nog wegkrijgen. Ik zou bijna zeggen dat je hem voor de pincet moet kopen.. haha.


Dit is mijn wenkbrauw in natuurlijke glorie. Helaas heb ik eigenlijk bijna geen wenkbrauwen. Zonder poeder valt er weinig te zien, mijn haartjes zijn ook niet gekleurd.Op de bovenstaande foto's heb ik mijn wenkbrauwen gedaan met de Genius Kit. Ik ben zoals je ziet erg gewend m'n wenkbrauwen helemaal te vormen. Qua kleur past het goed bij mijn haar! Het had net een slagje assiger mogen zijn, maar het kan prima. Dit is een van de beste matches die ik ook heb gehad, zeker met een drogisterijmerk. De meeste goedkopere kleuren zijn veel te rossig.

Zelf heb ik een huid die best veel kan hebben, maar wel redelijk snel kan gaan glimmen. In je wenkbrauwen zie je dit ook terug. Na een uur of vijf/zes krijg je toch een beetje een 'glimmende' wenkbrauw, omdat het poeder niet mooi mat meer is. Bij mijn Anastasia heb ik dat ongeveer rond dezelfde tijd, dus de houdbaarheid is voor mij voldoende. Het product brengt makkelijk aan, eerst de wax, dan het poeder. Het bijgeleverde kwastje is ook uitstekend. Ik ben heel tevreden! Misschien waren twee kleuren poeder ook een goede optie, maar dit werkt ook prima. Alleen voor écht lichte blondines die niet donkerder willen gaan is dit misschien een beetje too much. Verder: aanrader!

4 opmerkingen

  1. Jij kan heel mooi je wenkbrauwen inkleuren en vorm geven :o
    Ziet er heel erg goed uit! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wow! Wat een groot verschil, ik schrok er van op een positieve manier, haha! Super knap gedaan zeg, ik kan dat echt helemaal niet. Ik denk dat ik mijn wenkbrauwen liever zou laten verven, want ik ben echt een kluns met mijn wenkbrauwen hihi. X

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!