Review: Auping Air synthetisch hoofdkussen via Hoofdkussens.nl


Heh, een review over een hoofdkussen? Maar dat gaat toch niet over beauty? Nou, echt wel! Slapen is heel belangrijk, zeker voor mij. Als ik slecht slaap, merk ik dat meteen aan mijn huid en aan hoe ik me voel. Van www.hoofdkussens.nl mocht ik een kussen uitzoeken en dat kwam héél erg goed uit! Ik heb namelijk een heel slap, oud hoofdkussen dat er niet meer uit ziet. Ik koos voor een Auping Air synthetisch hoofdkussen omdat dit kussen goed aansluit bij mijn slaapgedrag.

Auping Air synthetisch hoofdkussen - 45 euro


Dit kussen is best groot! Hij is 60x60 centimeter en dat is een stuk groter dan ik gewend ben. Daarnaast is het kussen heel vol, dat kun je ook aan de binnenkant goed zien:


Er zit heel veel zachte vulling in. De binnenkant is gemaakt van 100% polyester vezelbolletjes. Het kussen is medium qua 'hardheid' en bestaat deels uit katoen. De andere helft bestaat uit bamboe. Omdat dit vochtregulerend en bacterieafstotend is, is het ideaal voor mensen met allergieën zoals ik. Ik kan heel slecht tegen bepaalde stoffen. Ook veren- en donskussens zijn helaas niet geschikt voor mij.Ik slaap nu ongeveer vier weken op dit Auping kussen. Ik wilde hem graag uitgebreid uitproberen voordat ik een review zou schrijven. Ik moet eerlijk zeggen: in het begin kon ik absoluut niet wennen aan dit kussen. Het lag ineens zo hoog! Dit komt natuurlijk omdat ik een heel slap kussen gewend ben dat helemaal geen ondersteuning biedt. Om wat meer te kunnen wennen heb een heel klein beetje van de vulling verwijderd en het is nu zo fijn! Ik kan steeds slechter uit bed komen, haha. Ik heb daarnaast geen last van de stoffen, bij veren en dergelijken heb ik dat heel erg.

In vergelijking met andere kussens merk ik inderdaad dat dit een kussen is voor zij- en rugslapers. Ik ben zelf voornamelijk een zijslaper. Het kussen biedt vrij stevige ondersteuning. Even wennen, maar het is zeker prettig én goed voor een betere nachtrust. Als je zelf een buikslaper bent, zou ik even verder kijken naar de rest van het assortiment van hoofdkussens.nl. Er is keuze genoeg!
Zzzz... slaap lekker!

*Dit product heb ik gekregen, dit heeft geen invloed op mijn mening

3 opmerkingen

Thanks voor je reactie!