Review: Cien (Lidl) volume mascara


Hallo daar! She's back. Deze week ben ik bij een nieuwe baan begonnen waardoor het me even te druk werd, maar vandaag weer een review en wel van de Cien volume mascara. Cien is het huismerk van Lidl, de supermarkt verkoopt een klein assortiment make-up. Ik zag deze mascara en vond de gehele uitstraling veelbelovend! Is het wat? Lees mee!

Cien volume mascara- 1,99 euro via LidlToen ik deze mascara zag, dacht ik meteen 'oeh, dit moet een goede zijn!'. Het borsteltje is gemaakt van plastic korte haartjes. Deze mascara deed mij qua uiterlijk erg denken aan de Chanel Le Volume mascara. Deze mascara heb ik ooit gereviewd, maar deze heb ik weer verwijderd. Ik ben niet al te trots op sommige oude mascara reviews, helaas. ;-) Maar hieronder een plaatje ter vergelijking:

Afbeelding komt van Wehkamp.

Natuurlijk is het borsteltje wel ietsje anders, bij Volume de Chanel zit er een soort kronkel in. Maar gelijkenis is er zeker. Het is ook wel opvallend dat de mascara's zich allebei lijken te richten op volume. De mascara van Lidl heeft verder geen verpakking, dus er staan geen andere beloftes op dan simpelweg 'volume'.

De mascara kost overigens twee euro. Dat is een heel mooi prijsje, maar er zijn tegenwoordig veel fijne en goedkope mascara's. Dus concurrentie is er genoeg.


Hierboven had ik een slechte wimperdag en ik voel me echt niet mezelf zonder eyeliner, maar ik vond het resultaat ook niet mooi. Ik kreeg geen lengte, mijn wimpers lijken kort en ik kreeg ze niet goed uit elkaar.


Hier heb ik natuurlijk wel eyeliner op, maar de mascara ging ook beter. Eyeliner = magic ;-) Er valt wel te werken met de mascara, maar je moet wel zelf ook moeite doen. Daar heb ik niet altijd zin in. Daarnaast vlekt de mascara ook best snel en die vlekken krijg je niet zo gemakkelijk weg.

Ik ben niet laaiend enthousiast over deze mascara van Lidl. Het gekke is, mijn wimpers zijn echt lang van zichzelf, maar met deze mascara lijken ze korter dan ze zijn. Dat vind ik dus wel jammer. Als je een klein budget hebt zou ik niet deze mascara kiezen, maar eerder eentje van essence, Miss Sporty of NYC. Ik had er meer van verwacht.

Heb jij al eens make-up gespot bij Lidl?

11 opmerkingen

 1. Wat gek dat ze dan nog korter lijken! Ik heb wel eens make-up gezien bij de Lidl, maar het trekt niet echt mijn aandacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van Cien had ik sowieso al niet veel verwachtingen. Wel fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog nooit make-upproducten van de Lidl gezien. Spijtig dat hij zo tegenvalt.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat hij niet lekker bevalt. Succes met je nieuwe baan en alles plannen/organiseren. Valt niet mee ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Stiekem vind ik het grappig als jij je wimpers kort noemt, want dan zijn ze nog steeds mega lang, haha! Wel jammer dat de mascara tegen valt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer! Was altijd wel nieuwsgierig naar de make-up van Lidl, maar heb het nog nooit geprobeerd. Dit voorkomt weer een miskoop :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hmm nee ik ben ook niet weggeblazen van het resultaat. Helaas!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb idd weleens mooiere gezien bij je! Jammer, maar dan weet je dat ook weer :) Ik heb nog geen ervaring met make-up van Lidl.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat jammer! Het zag er wel goed uit, maar je hebt inderdaad normaal veel langere wimpers met een mooier volume dan nu. Ik skip! Ik wist niet eens dat de Lidl zoveel make-up verkocht. Wel handig als je even iets nodig hebt als iets op is, maar de kwaliteit lijkt me wel wat minder.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hmm, nee niet echt een geweldige mascara zo te zien. Dan koop ik liever iets van Catrice.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik wist niet dat de Lidl make-up verkocht! �� Zo te zien niet echt de moeite waard. Gelukkig zijn er genoeg mooie mascara's die passen in een klein budget.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!