Review: Make up Factory Tailored Lashes nepwimpers

Hola senoritas en senors! Vandaag wil ik je iets heel gaafs laten zien van één van de merken waar ik voor werk, namelijk de Tailored Lashes van Make up Factory. Je zult dit merk vaker bij mij voorbij zien komen (maar altijd met een eerlijke mening natuurlijk)! Deze wimpers zijn best bijzonder, ik ga je vertellen waarom en ik laat je er een paar zien.Voordat ik begin aan deze review wil ik even zeggen: sorry dat er geen artikelen verschijnen via mijn vaste uploadschema. Ik ben zó druk met mijn vaste baan en freelance werk dat ik bijna nergens meer aan toekom. Weet alsjeblieft dat ik mijn blog niet vergeten ben, dat ik er HEEL vaak mee bezig ben en me echt rot voel dat ik mijn schema niet vol kan houden. Ik blog wanneer ik kan, echt waar! Zodra ik wat meer 'thuis' ben in mijn nieuwe ritme hoop ik weer drie keer te kunnen posten op vaste dagen.

Oke, over naar de wimpers! Make up Factory is een merk dat internatiaal best bekend is, maar in Nederland nog niet. Het merk wordt bij verschillende drogisterijen in Nederland verkocht, waaronder Etos, maar er komt ook een webshop aan. Deze wordt dit jaar gelanceerd samen met een Nederlands Instagramaccount en ik speel daar een rol in ;-) Deze lijn van wimpers bestaat uit twaalf verschillende soorten wimpers voor elke oogvorm. Denk hierbij aan kleine ogen, amandelvormige ogen maar ook verschillende mono-eyelids. Ik vind dit ontzettend gaaf! De wimpers komen in een mooi doosje met bijbehorende lijm.

Vandaag wil ik je alvast drie verschillende soorten laten zien. Excuseer het licht trouwens, dat krijg je met foto's maken afhankelijk van dramatisch daglicht..


Ik begin met de Ageless eyes I wimpers. Ik ga het alvast zeggen; dit zijn niet mijn wimpers. Deze wimpers zijn vrij kort en in het midden ietsje langer. Dit geeft een optische lift aan je ogen. Deze wimper is denk ik het meest geschikt voor dames met wat kleinere ogen en kortere wimpers.


Dan een van de heftigste wimpers die in de lijn zitten! Het doosje kan ik op dit moment niet vinden (handig, handig), maar ik voeg de naam zo snel mogelijk toe. EDIT: dit zijn de 'Wide Set eyes' wimpers! Deze wimpers zijn ideaal voor grotere ogen en naar mijn mening vooral voor speciale gelegenheden. Ik draag deze wimpers ook op deze foto:Als laatste mijn favoriete wimpers die ik nu al zo'n vier dagen heb gedragen: de Almond Eyes wimpers. Deze doen me erg denken aan de Ardell Wispies, maar dan met meer lengteverschil. Deze wimpers zijn opvallend, maar toch nog natuurlijk. I like!

De wimpers zijn redelijk prijzig, ze kosten 20 euro, maar daar krijg je wel goede kwaliteit voor terug. De bandjes zijn dun en de wimpers zijn meerdere keren te dragen (afhankelijk van hoe goed je ze zelf schoonmaakt). Ik vind de verpakking ook heel tof.

Welke wimpers vind jij het mooist? Laat het me weten in de comments! x

14 opmerkingen

 1. Wow, dat laatste paar is super natuurlijk! Echt heel erg mooi! Ik draag eigenlijk nooit nepwimpers, maar vind het wel heel tof staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauwie wat een prachtige wimpers! Ik ben dol op wimpers die je vaker kunt dragen, vaak zijn die inderdaad van goede kwaliteit. Goede tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 20 euro, wauw! Dat is wel echt veel maar wat zijn die laatste mooooi! En jouw eyeliner is ook echt om jaloers op te worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zijn erg mooi! Zelf gebruik ik graag losse wimperstukjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De Ageless wimpers en Almond eyes vind ik heel mooi! Ik heb dit merk nog niet gespot, maar ik ga zeker eens kijken. Ik heb al zoveel setjes van andere merken gekocht en die buigen niet lekker, dus raken ze ook snel weer los. Bedankt voor de fijne tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hee Babs, ik wil absoluut geen betweter zijn maar het klinkt alsof je geen goede lijm gebruikt! Ik zou zeggen: probeer eens DUO. Ik krijg de hardste wimpers (voorbeeldje, die van de Action 3 voor 89 cent), daar nog goed mee vastgeplakt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad DUO wimperlijm gebruiken! Krijg je alles mee vast geloof ik.

   Verwijderen
 7. Ik ben gek op nepwimpers maar durf het op de één of andere manier nooit aan. Ben bang mijn eigen wimpers te beschadigen denk ik. Wat maak je trouwens mooie foto's van je ogen, goede close up! Ik krijg dat ook niet voor elkaar ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg mooi, ziet er goed uit. Vooral de ageless eyes vind ik erg mooi, heel natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wauw, die laatste vind ik echt prachtig!
  Ik heb nog nooit nepwimpers gebruikt maar wil het wel graag. Kan iedereen het of moet je er handig in zijn? En zit er wel goede lijm bij?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oeh, die Almond Eyes wimpers vind ik ook prachtig! niet te opvallend, maar wel heel mooi! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Kind, prachtig! Je lijkt net een poppetje! In a positive way. Als ik zulks draag, lijk ik net op een gevallen drag queen, dus ik houd het maar bij mijn eigen stompjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind de Ageless wimpers er erg mooi uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!