Verslag: Mooi The Apartment [5-4] event

Hi allemaal! Gisteren was ik samen met Susan van Suszie.nl naar Amsterdam voor het Mooi The Apartment evenement. Het was een hele geslaagde dag en ik neem je graag mee door middel van een verslag met foto's! Lees je mee?

Direct bij binnenkomst zagen we een bar van Etos staan. Daar zijn we meteen mee begonnen! Etos heeft voedingssupplementen en we konden door middel van een kleine test bepalen waar we 'tekort' aan hadden en waar we niet goed op reageerden. Dit vond ik super interessant! Er kwam uit dat ik lactose niet echt goed kan verwerken wat voor mij best bekend voorkwam. Ik kreeg twee verschillende supplementen mee. Omdat ik nu met Oenobiol bezig ben moet ik eventjes wachten met deze supplementen, maar ik ben heel benieuwd!Er stond een nieuw bedrijfje: MyGranolo. HEEL erg lekker. Ik was stiekem wel blij om te zien dat er een zakje in de goodiebag zat. We hebben gesmuld!Ik was zelf nog niet bekend met de haarborstels van Rock&Ruddle, maar WOW. Ik heb hem inmiddels een keertje gebruikt en ik heb nog nooit zoiets ontdekt. De borstel is gemaakt van zwijnenhaar waardoor de 'olie' van de hoofdhuid over het haar wordt verspreid. Dat zorgt voor een mooie, natuurlijke glans. De borstel GLIJDT door je haar, echt geweldig. Deze borstels hebben de kwaliteit van Mason Pearson haarborstels, maar dan voor een betere prijs én met een modern patroon. Hier komt zeker een review van online.


Ook Bioré stond er. Dit merk is op dit moment vrij goed bezig op de Nederlandse markt. Deze neusstrips zijn lekker Nel Veerkamp approved ;-)


Over naar de lunch! Ik was uitgenodigd om bij de lancering van Bondi Sands te zijn. Dit merk komt oorspronkelijk uit Australië en is vanaf nu bij Etos en online bij Douglas te koop. De knappe (;-)) co-founder kwam iets vertellen over het merk. Ik had helaas een beetje pech met dit product omdat het op één of andere manier maar bleef lekken waardoor mijn fles nu zo'n beetje leeg is, maar ik hoop jullie binnenkort (ondanks mijn angst voor zelfbruiner) meer te kunnen laten zien van deze producten. Hintje: ze ruiken echt fantastisch.


Dan nieuwe producten van Keune die ik toevallig al aan het testen ben! Binnenkort online!
Dit was natuurlijk mijn favorietje hoekje op het hele event! Ik maakte kennis met L.O.V, een heel mooi merk dat de 'grote zus' is van essence en Catrice (Cosnova). Ik was op slag verliefd op de mooie highlighter palettes en ook de blushes zagen er super uit. HEEL benieuwd naar. Christian Faye kende ik al van de wenkbrauwproducten en ook de oogschaduwproducten zijn ZO MOOI. Binnenkort komen er face palettes uit en dat pigment. DAT PIGMENT!!!! Echt waanzinnig.Tegen het einde liepen we nog richting Miria Nila, een merk in haarverzorging. Mijn ex-collega Amanda was meteen heel enthousiast over de droogshampoo die in de goodiebag zat dus ik heb nu heel veel zin om hem te testen! Ook kregen we de nieuwe geur van l'Occitane mee en een koekje, hoe leuk.


Ik wil Susan aka mijn Grindr date bedanken voor de gezellige dag en Mooi The Agency voor het super goed geregelde evenement met leuke merken en mensen!! We kregen ook een erg mooie goodiebag mee met producten die ik je snel via Instagram laat zien.

Naar welk product ben jij het meest benieuwd? Laat het me weten in de comments!

Ps. Tot en met aankomende maandag sta ik op de Jaarbeurs in Utrecht voor mijn werk. Er zullen dan helaas geen blogupdates zijn, maar je kunt me volgen via Sans Soucis en Biodroga Benelux op Instagram om te kijken hoe het er aan toe gaat!

4 opmerkingen

Thanks voor je reactie!