Review: L.O.V LOVillusion holo highlighter palette


Tijdens de persdag van Mooi The Agency maakte ik kennis met het merk L.O.V. Dit merk is nog niet heel lang verkrijgbaar in Nederland, maar begint nu steeds vaker naar buiten te treden. Het team was erg vriendelijk en de producten spraken me heel erg aan, wat werd het ook mooi gepresenteerd! Vandaag laat ik je het L.O.V LOVillusion holographic highlighter palette zien.

LOVillusion palette- 14,99 euroOver L.O.V/ tekst Cosnova:

"De essenties van liefde zijn hetzelfde als de essenties van het merk: verlangen, krachtige gevoelens, geluk, plezier en passie. De naam klinkt als een belofte: L.O.V!  Moderne, tijdloze kleuren en productinnovaties voldoen perfect aan de behoeften van de L.O.V-vrouw: creatief, cool, spontane elegantie en een compromisloze levensvreugde laten haar stralen met glans, schoonheid en gemak. Ze kan alles zijn wat ze wil zijn - allemaal met L.O.V!"

Het merk is van Cosnova, dit is het moederbedrijf van essence en Catrice. Ik zie wel enige inspiratie en gelijkenis, maar toch is L.O.V niet echt te vergelijken met de rest van de 'familie'. Essence en Catrice richten zich op veel limited edition wissels en wissels per seizoen. Deze merken zijn heel betaalbaar met prijzen vanaf rond de 2 euro. L.O.V zit qua prijzen rondom de bekende drugstore merken waaronder Rimmel en L'Oréal. Het is verkrijgbaar bij etos filialen en wordt in Duitsland ook in de drogisterij verkocht.Goed, over naar de LOVillusion highlighter. Ik leerde dit product dus kennen tijdens een persdag van MOOI The Agency nu zo'n twee weken geleden. Alle highlighterdoosjes vond ik even prachtig (ik draag het dan ook dagelijks), maar het team was zo lief om mij er eentje op te sturen na afloop van de dag.

Het LOVillusion palette heeft een rete gave verpakking: HOLOOO! Ik zou niet boos zijn als ik dit cadeau kreeg ;-) De prijs is 15 euro en daarvoor krijg je drie vrij grote pans met highlighter voor terug. Prima prijs vind ik! De verpakking sluit magnetisch en is gemaakt van stevig karton.


Wat L.O.V zegt over de highlighter: "Het geheim voor nieuwe dimensies in elke make-up: iriserende highlights! De delicate textuur bevat holografische parels die het licht reflecteren en zo eindeloze, stralende mogelijkheden bieden.  Drie nuances zorgen voor een prismatische afwerking."

De highlighter zelf is dus niet holo maar iridescent.


Toen ik foto's ging maken van dit product en terug ging kijken, vond ik het wel geinig. Het lijkt namelijk alsof dit palette uit drie witte kleuren bestaat. What you see is not what you get met dit palette!

De kleuren heten iridescent pink, opalescent green en peach prism. Simpelweg: roze goed, groen/gele gloed en perzikgloed.
Hierboven kun je het kleurverschil zien (als je via een laptop kijkt, kantel dan even je beeldscherm naar achteren om de kleuren op hun best te zien). Het effect is goed aanwezig!


Hierboven draag ik opalescent pink gemengd met peach prism. Wederom: kantel je beeldscherm een beetje naar achteren of zet de helderheid van je scherm lager om de highlight beter te zien. 


Links draag ik de YSL Tatouage Couture matte stain op mijn lippen, rechts draag ik daar de highlighter overheen. Dat is zo tof, je kunt je lipstick helemaal aanpassen met deze highlighter! L.O.V adviseert dan ook om de highlighter ook voor lichaam en ogen te gebruiken. Voor de rest draag ik alle kleuren gemengd bij mijn ooghoeken, jukbeenderen en een mini beetje op de neusbrug.

Ik houd van deze highlighter hoor, aanrader. Je hebt bijzonder weinig nodig voor een gaaf effect en hij blijft zelfs op mijn vette huid de hele dag blinken. Heb er zelfs een paar complimentjes over gehad! Het is niet iets voor jou als je van een heel natuurlijk effect houdt, aangezien de highlighter wel echt een blikvanger is door de unieke kleuren die er in zitten.

Wat vind jij van L.O.V cosmetics? Heb jij het merk al eens geprobeerd?

7 opmerkingen

 1. Wat gaaf dat ie zo over je lipstick kan, dat vind ik echt mega cool bedacht, haha! Hele mooie highlighter hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een mooi palette! Wat leuk dat je het over je lipstick kan dragen, dat maakt het weer een unieke kleur! Ik vind highlighter ook zo mooi in de ooghoeken <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb een groene eyeliner van dit merk, blijft de hele dag echt goed zitten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit! Ik had een keer van L.O.V een serum foundation gekocht. Was niet helemaal mijn kleur, maar hij bracht wel fijn aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Whoooo wat een beauty! Ik ben over het algemeen wel van de natuurlijke highlighters maar deze vind ik wel prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleuren! Eigenlijk heb ik LOV nog niet echt gespot maar ben wel benieuwd naar de producten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er mooi uit allemaal! Verpakking is ook heel erg leuk! Effect is mooi op je. Heb 't merk hier nog niet gespot.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!