Cadeautip: beautyblender BBF setToen ik voor het eerst een Beautyblender probeerde, begreep ik het niet helemaal. Een hele tijd later kan ik het eitje niet meer missen in mijn toilettas voor onderweg. Op het event van Mooi mocht ik een super leuk setje meenemen, namelijk de Beautyblender BBF. Ik vertel je vandaag meer over het enige gebroken hart waar je wél gelukkig van wordt!

Beautyblender Beauty's Best Friend set: 39,95 euroWat Boozyshop zegt:
"Je geeft er eentje en je houdt er zelf eentje! Laat nu aan je bestie zien dat je nooit genoeg zult nemen met minder dan het beste in het flawless aanbrengen van je makeup! Met deze Beauty's Best Friend laat je zien dat jullie vriendschap uniek is, net als de kwaliteit van de Beautyblender. Vanaf de eerste keer dat jouw bestie deze beautyblender gebruikt zal je best friend verslaafd zijn aan het zachte, exclusieve materiaal van de Beautyblender. Naast de vertrouwde Beautyblender zit er ook een zakje Solid Cleanser in deze set. En ook hiervoor geldt, eentje voor jou en eentje voor je bestie!"


Je betaalt dus 40 euro voor de set. Een losse beautyblender kost 19,95 euro, dus je hebt niet heel veel korting. Toch krijg je hierbij wel een erg leuke verpakking én er zit een solid cleanser bij die heel goed werkt. Uiteraard is deze set ook super leuk voor moederdag! Je kunt het hartje gemakkelijk breken en aan iemand anders geven. Dit is dus met recht het eerste gebroken hart waar je wél blij van wordt. Best handig ook om mee te nemen: als je de spons los in je tasje gooit (zoals ik) kunnen er nog wel eens bacteriën in kruipen. Dat wil je liever niet uiteraard.


Ik moet eerlijk zeggen: om foundation mee aan te brengen, vind ik een kwast fijner. Dit omdat ik vrij grove poriën heb en met een kwast beter kan 'plamuren'. Voor concealer en een touch up gedurende de dag kan ik écht niet meer zonder het eitje. Het fijne vind ik dat 'ie oliën van het gezicht absorbeert. Voor mij is dat ideaal aangezien ik zo erg ga glanzen gedurende de dag!

Goed, mocht je nog iets zoeken voor je moeder of een lieve vriendin (en deels voor jou ook natuurlijk), denk dan eens aan de Beautyblender! Natuurlijk wel het meest geschikt als je een moeder hebt die een beetje van mooie en leuke beautyproducten houdt. Het is ook erg leuk om jezelf dit cadeau te doen ;-).

Zou jouw moeder of bestie hier blij van worden?

4 opmerkingen

Thanks voor je reactie!