Review: W7 On The Rocks palette


W7 is een merk dat bekend staat om het 'stelen' van originele verpakkingen en merken. I'm not mad, want al is het On The Rocks palette praktisch hetzelfde als Subculture van Anastasia, ik vind het een erg mooi palette. Ik vertel je er vandaag meer over en laat je een look zien die ik er mee heb gemaakt!

W7 On The Rocks palette- 8.95 euroDit palette lijkt uiteraard aan de binnenkant behoorlijk op Subculture, maar de buitenkant heeft wel z'n 'eigen' stijltje. De kleuren en letters zijn wel een beetje afgekeken. Subculture kost 54,95, dit palette kost 8,95 euro. Voor mij is het persoonlijk geen probleem om de dupe te kopen omdat ik niet heel vaak oogschaduw gebruik, maar ik vind het wel jammer dat W7 zó overduidelijk steelt/afkijkt van/bij een ander merk.


foto lyko.se
Los van dat het niet helemaal oke is om het palette zo af te kijken, is dit wél een verdomd mooi palette. Dit zijn echt kleuren waar ik heel erg van houd. Ik houd van groentinten en ook wel van geel. De verdeling tussen matte en shimmer kleuren is prima. Er komt een kwast bij het palette met twee kanten en deze is ook nog eens van prima kwaliteit.De kleuren swatchen goed! Ik denk wel dat ze iets 'droger' zijn dan de echte oogschaduws. Ik verwacht dat de kleuren van Anastastia Beverly Hills wat romiger aanvoelen (al weet ik dat dit palette niet zo'n mega succes was). Twee kleuren die ik tegen vond vallen zijn Magnum en Martini Olive. Deze zien er in het palette 'levendiger' uit dan op de swatch. Helaas zijn dat dus wel twee van de drie groentinten waar ik normaal zo van houd. De glitteroogschaduws, Espresso Martini en Champagne Toast, zijn overigens mega mooi gepigmenteerd. Je hebt echt maar een HEEL klein veegje nodig voor mooi pigment.


Dit is de look die ik heb gemaakt met het palette. Ik heb de volgende kleuren gebruikt:
- Moscato over het gehele ooglid als basis
- Sugar Rim onder de wenkbrauw
- Cheers in de crease geblend met Belini
- Belini, Maraschino Cherry & Pina Colada onder het oog
- Champagne Toast & Pina Colada op het bewegend ooglid
Ik heb daarnaast twee eyeliners van essence gebruikt om de budgetlook compleet te maken ;-) De wimpers zijn van Make up Factory (almond eyes)

Ik ben echt, echt, echt dol op dit palette. De kleuren blenden mooi en passen echt in mijn straatje. Er is wel wat fall out, maar niet extreem veel. Het is aan jou of je de 'real deal' wil kopen, maar ik vind het een HELE goede optie voor als je niet zo veel geld uit wil geven aan een oogschaduwpalette of niet vaak oogschaduw gebruikt. Om eerlijk te zijn wil ik nu ook de dupe van Modern Renaissance. En ALLE andere palettes die ze maken. Haha.

Kende jij dit palette al?

8 opmerkingen

 1. Oh wauw! Ik heb het palette ook, maar het vorige W7 palette met de roze tinten viel vies tegen dus wou deze eigenlijk weggeven! Maar ik ga het toch een kans geven nu ik de swatches en ooglook heb gezien! Wat een prachtige kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er echt mooi uit inderdaad! Ik heb Soft Glow en Modern Renaissance van ABH zelf, gezien deze van ABH zo tegen viel is de dupe misschien wel wat. Jouw eyeliner skills zijn echt zo scherp! Welke van essence heb je gebruikt?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, zo'n goed pigment had ik echt niet verwacht! Oops, nu wil ik ook alle Anastasia dupes van ze hebben.. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had hem al voorbij zien komen in een dupe artikel met het Anastasia palette. Ik vind deze ook erg mooi, goede pigmentatie. W7 doet dat over het algemeen goed met de oogschaduw

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O wauw! Wat een pigmentatie!!! Dit palette wilde ik zo graag en toen ik eenmaal in de winkel was bleek hij uitverkocht te zijn. Hopelijk hebben ze hem de volgende keer wel. Thanks voor de review!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een goed pigment. Het zijn geen kleuren die ik snel gebruik maar ziet er super goed uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw ik ben blij verrast! Wat prachtig zeg!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!