Review: MILU bubble foam sheet mask & hydrogel eye patches


Kennen jullie het merk MILU al? Dit merk richt zich op maskertjes die zichtbaar en voelbaar geïnspireerd zijn door Koreaanse huidverzorging. Ik probeerde twee verschillende maskertjes voor de ogen én voor het hele gezicht en ik wil je daar vandaag graag meer over vertellen!

Bubble Foam sheet mask- 8,95 euro
Hydrogel eye patches- 9,95 euro


Helaas kon ik zelf niet veel vinden over de oprichtster, maar bij andere blogs/tijdschriften las ik dat het om een Nederlandse vrouw gaat. Hoe leuk is dat! Hieronder het verhaal:

"Milu is opgericht door de Nederlandse Milou. Zij raakte enorm geïnspireerd door de altijd glanzende en flawless skin van de Koreaanse vrouwen en dus vloog Milou naar Korea en creëerde daar haar eigen beautymerk." 

Ook leuk: MILU won de tweede prijs bij de Astir awards. Dat is natuurlijk een goed teken en iets om trots op te zijn.MILU heeft een ontzettend leuke en interactieve website. Ik kan je zeker aanraden de website eens te bekijken! Zoals je hierboven kunt zien is de inspiratie Zuid-Korea. Hier worden ingrediënten gebruikt die verrassend en nieuw zijn. Daar sluit ik me zeker bij aan, alle producten die ik ooit heb gebruikt van bijvoorbeeld Skin97 zijn heel anders dan de 'standaard' Europese cosmetica producten die je hier kunt vinden.


Van de maskers zelf is de vormgeving ook ontzettend leuk. Er is niet alleen aandacht besteed aan de verpakking en de afbeeldingen, maar ook aan de teksten. Ik als copywriter kan dat zeer waarderen! Check die tekst ook: 'your panda eyes will love to get brightened & hydrated'.

Ik besloot mezelf een ultiem chill moment te gunnen en heb de maskertjes op dezelfde avond gebruikt. Ik begin met het Bubble Foam sheet mask!


Het bijzondere aan dit masker is dat je 'm uit de verpakking haalt als ieder ander vliesmasker, maar het is zeker geen standaard maskertje! Het masker is zwart van kleur. Je legt de 'gezichtsvorm' op het gezicht en relaxen maar! Het grappige is dat dit masker bij aanraking met de huid erg gaat schuimen. Ook grappig: laatst heeft Mascha een video opgenomen met een soortgelijk masker in ASMR stijl. Je hoort het masker dus ook lekker bubbelen en schuimen. Op het gezicht voelt dat prettig, ik kreeg er wel ook een beetje de kriebels van ;-) Opvallende ingrediënten zijn houtskool, grapefruit en braam. Daar is de goede geur ook door geïnspireerd denk ik.

Na gebruik voelt je huid vooral heel fris en schoon aan. Ik vind een verzorging nog lekker, maar het is niet per se nodig.Over naar de Hydrogel eye patches. Maskertjes speciaal voor de ogen zie je in Nederland niet vaak en als je ze wél ziet, zijn het van die dingen die niet blijven zitten op het gezicht. Deze patches zijn doordrenkt met een vloeistof en blijven verrassend goed plakken! Het voelt heerlijk fris en zelfs een beetje verkoelend. Er zitten fijne ingrediënten in waaronder niacinamide (anti-age), kamille, hyaluronzuur en kiwi met vitamine C. Het fijne is dat je twee keer twee patches krijgt waardoor je de patches twee keer kunt gebruiken.

Mijn eerste indruk is fantastisch. Ik vond het echt een verwennerij om dit te gebruiken, zeker de combinatie van deze twee! Het is niet zo dat je direct minder rimpels hebt en al je problemen verdwenen zijn, maar ik denk dat regelmatig gebruik van deze maskers zeker bijdraagt aan een mooie, stralende huid. Ik moet wel zeggen dat ik het prijzige maskertjes vind. Je betaalt voor de eye patches 5 euro per keer gebruiken en het Bubble Foam masker kun je niet herbruiken. Als je ze tegenkomt en jezelf een mooi #treatyoself moment gunt, zou ik zeggen ga ervoor!

Kende jij MILU al? Wat is jouw indruk van de maskertjes?

4 opmerkingen

 1. Ik hou van bubble maskertjes haha, voelt zo fijn en geeft ook echt een schoon gevoel na gebruik. Ik kende dit merk nog niet maar ga zeker een kijkje nemen op de website!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een maskertje op zijn tijd kan nooit geen kwaad ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb een keer zo'n bubble masker gebruikt, echt geweldig is dat! De geur van deze lijkt me ook lekker. Ben erg benieuwd naar dit merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind deze maskertjes ook echt geweldig! Die oogpads kan ik nu trouwens wel gebruiken dus denk dat ik ze straks even uit de kast haal ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!