Aruba Aloe Special Care & Vitamin E Skin Care gel review



Hebben jullie al eens van het merk Aruba Aloe gehoord? Ik kende het persoonlijk nog niet, maar wil je vandaag graag twee producten van het merk laten zien. De Special Care lotion en Vitamine E Skincare Gel zijn ware bestsellers en ik was nu wel benieuwd waarom! Lees je mee om meer te ontdekken over dit merk?

Vitamine E skincare gel- 10 euro voor 65ml
Special Care lotion- 12 euro voor 59ml (grotere verpakkingen verkrijgbaar!)





Over Aruba Aloe
"Aruba Aloe Balm N.V. werd in 1890 opgericht door Cornelis Eman en is daarmee het oudste Aloë Vera bedrijf in de wereld en één van de eerste bedrijven die Aloë Vera huid- en haarverzorgingsproducten op eigen bodem cultiveert, oogst, produceert en verpakt. De Aloë’s op Aruba staan bekend als de geneeskrachtigste ter wereld. De bladeren van de plant worden al een paar uur na de oogst verwerkt. Op deze wijze worden de rijke en krachtige voedingstoffen behouden en gaat er niets van het heilzame effect van de plant verloren.

Aruba Aloe Balm N.V. opende zijn eerste winkel in 2000, die op de grond staat van de enorme Aloë Vera plantages van Aruba Aloe in Hato, Aruba. Aruba Aloe bezit inmiddels 16 winkels op Aruba. De producten zijn online te bestellen vanuit de Verenigde Staten, Canada, Puerto Rico en Europa."


Special Care lotion
"De klassieker en 'bestseller' van Aruba Aloe! Deze intens hydraterende lotion bevat extra vitamine E, pure Aloë vera uit Aruba en vochtinbrengende Jojoba olie die de droge en geïrriteerde huid voedt en zacht en soepel houdt.Deze lotion is parabenen vrij en niet op dieren getest."

Ingrediënten
Water (Aqua/Eau), Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe Vera Gel from Aruba), Cetearyl Isononanoate, Glyceryl Stearate, Glycerin, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, PEG-20 Glyceryl Stearate, Isopropyl Myristate, Decyl Oleate, Tocopheryl Acetate (Vitamin E Acetate), Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Fragrance (Parfum), Sodium Hydroxide, Carbomer, Disodium EDTA

De Special Care lotion is qua ingrediënten best wel mild. Daarom zie ik ook geen probleem met gebruik op het gezicht. Het product is erg 'licht' en trekt snel in. Het voelt ontzettend fris en lekker aan op de huid. Ik vind dit een verrassend goede primer! Het maakt mijn huid zacht maar zorgt er ook niet voor dat ik puistjes krijg. Echt een win.



Vitamine E Skin Care gel
Deze olievrije gel is ideaal voor de droge, geïrriteerde huid die extra verzorging nodig heeft. De perfecte samenstelling van pure Aloë vera gel uit Aruba, vitamine E en vochtinbrengende bestanddelen voor celregeneratie. Speciaal ontwikkeld voor het gebruik als de ideale dagelijkse gezichtsbehandeling. Kan gebruikt worden onder make-up en is zelfs te gebruiken als aftershave.

Ingrediënten
Water (Aqua/Eau), Alcohol Denat., Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloë Vera Gel from Aruba), Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Capryly Glycol, Chlorphenesin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tocopheryl Acetate (Vitamin E Acetate), Fragrance (Parfum), Sodium Hydroxide, D&C Yellow #10 (C.I. 47005)

In dit product zit dus wel een waarschijnlijk vrij hoge concentratie alcohol denat. Dit hebben ze waarschijnlijk gedaan omdat alcohol je huid 'stript' zodat werkzame stoffen beter hun werk kunnen doen. Maar aan andere kant werkt het ook uitdrogend. Ik was daarom wel een beetje bang dat het voor mijn huid tegenstrijdig zou werken- 'vet' strippen zorgt voor nog meer vet. Ik merk dit niet echt, maar ik gebruik 'm toch liever voor het lichaam dan voor het gezicht. En dat is fijn, zeg! Het trekt razendsnel in en ruikt heerlijk. Het is nu helaas niet aan de orde maar als de zon schijnt lijkt dit me een geweldig product om als after sun te gebruiken! Het enige nadeel vind ik dat het flesje vrij hard is. Maar dat is een klein detail.

Mijn eerste indruk van deze producten is erg goed! Ik ga de producten deze zomer met veel plezier gebruiken. Nu de zon nog, dan waan ik me echt op Aruba ;-).

Kende jij dit merk al?

Geen opmerkingen

Thanks voor je reactie!