Bluxbox maart/april 2020 + fijne kortingscode!


Bluxbox time! De box van maart/april 2020 is weer binnengekomen en ik laat je vandaag graag zien wat er allemaal in zit. Is het je geld waard? En ben ik net zo enthousiast als ik (bijna) altijd ben? Ik praat je bij, lees je mee?

Bluxbox 29,95 euro

The Vintage Cosmetic Company Brush Cleansing tool - 7,14 euro
Het eerste product dat ik je ga laten zien is een kwastenreiniger. Dit vind ik dus i-de-aal. Heb dit namelijk altijd al willen hebben, maar kocht het toch niet omdat het zo'n 'extra' tool is. Snap je? Haha. Je brengt een beetje shampoo aan op dit product en gaat er overheen met je kwasten. Doordat er reliëf in de tool zit komt er meer vuil uit je kwast. Het is super belangrijk om regelmatig te reinigen!

Dit betekent: geen rimpelvingers, geen bevroren vingers, en schone kwasten. Dat is natuurlijk top. Na gebruik even schoonmaken en klaar ben je.Garnier Bio Lavendel nachtcrème - 14,99 euro
Hierbij een product dat ik een paar jaar terug waarschijnlijk waanzinnig had gevonden, maar nu wat minder. Het is gebaseerd op lavendelolie. Ruikt heerlijk, maar ik gebruik het liever niet op mijn gezicht. Lees hier meer over lavendel. Ik raad je ook aan om de video's van Hyram te bekijken als je hierin geïnteresseerd bent. Het bevat daarnaast nog meer geurcomponenten (linalool, citronellol) waar ik een beetje vanaf wil.

Wel heb ik de crème op mijn handen getest. De geur is erg lekker en hij is redelijk voedend. Niet genoeg voor mijn schilfers maar genoeg om de huid lekker zacht te maken. Mocht je geen problemen hebben met lavendel en de geurstoffen, dan is het een mooi product!


Stylondon Banana Setting Powder- 17,95 euro
Leuk, een banana poeder! Ik heb er geen ervaring mee omdat ik ze vaak toch te geel vond, maar deze is meer beige met een tintje geel dan andersom. Het belooft een roze gloed weg te halen en je gezicht op te lichten. Het merk was voor mij niet bekend, het komt -hoe kan het ook anders- uit Londen.

Je hebt er weinig van nodig, het effect is bijvoorbeeld mooi om concealer onder de ogen mee af te poederen. Het poeder is wel sterk geparfumeerd, je moet er van houden en belangrijker nog, tegen kunnen! Misschien niet helemaal geschikt voor de gevoelige huid.


Glov Moon pad- 6,90 euro
Hey wat leuk, herbruikbare wattenschijfjes. Wederom een product dat ik best wil proberen, maar eerder niet voor mezelf zou kopen. Deze super zachte pads zouden tot wel 800 klassieke wattenschijfjes vervangen. Ik ben grootverbruiker, dus dit is een goed idee.

Ik vind het wel een gedoe dat je ze vaak moet wassen. Ik gebruik in de ochtend en avond wattenschijfjes. Als ik nou elke dag de wasmachine aan zou zetten was het gemakkelijker, maar ik was denk ik 3/4 keer per week en niet altijd zijn het wasjes waar ik de pads bij kan gooien. Maar het scheelt allicht weer wat afval. Ik vind dit dus leuk, maar het moet bij mij echt in m'n systeem raken.


Dirty Works Exfoliating Gloves & Foot Cream (2,50 euro & 5 euro)
Hmm, die foot cream is echt lekker. Ik heb meteen mijn benen meegepakt. Het is een licht verkoelend product door de pepermuntolie. Het trekt snel in en is niet mega voedend, ik zie het als een lichte bodylotion. Fijn als je haast hebt maar toch iets wil gebruiken.

Dan nog een scrubhandschoen. Dit gebruik ik persoonlijk wel, vooral voor als je last hebt van puistjes op het lichaam (bijvoorbeeld schouders of rug) is het aan te raden af en toe zo'n handschoentje te gebruiken. Fijn dat dit er bij zit! Ik gok dat Bluxbox een samenwerking met dit merk heeft en ik vind het niet erg- lekkere producten tot nu toe.Olaz Deep Hydrating Eye Gel- 24,99 euro
Nog een product van een merk dat niet onbekend is voor de Bluxbox: Olaz. Wederom denk ik dat ze hier een samenwerking mee aan zijn gegaan voor een aantal boxen. Hier heb ik ook zeker geen problemen mee, mijn moeder is mega fan en de Deep Hydrating Eye Gel vond ik zelf ook wel interessant.

Nadeel is dat het wat alcohol bevat, maar er zit meer goeds dan slecht in. Én niet geparfumeerd. Deze ga ik zelf opmaken. Ik heb 'm al getest en het maakt de huid fluweelzacht. Ik verwacht dat het ook mooi zal zijn onder concealer :-).


Garnier Micellair water - 6,99 euro
Micellair water is altijd goed om te hebben. Deze van Garnier heb ik een tijd gebruikt in de gelvorm (niet geparfumeerd). Ik gebruik het persoonlijk om echt de laatste restjes te verwijderen en daar is deze helemaal prima voor.

Wel weer jammer, mocht je er op letten: geschikt voor de gevoelige huid, maar is best sterk geparfumeerd. Hij ruikt wel lekker. Het is puur mijn persoonlijke voorkeur om minder parfum/alcohol te (willen) gebruiken.


Oryza Dewy Glow Balm- 13,50 euro
Een mooi product dat voor veel mensen nog onbekend zal zijn: een dewy glow balm. In eerste instantie moest ik even goed kijken waar ik het voor kon gebruiken, maar het mooie is dat je het bijna overal voor kunt gebruiken. Droge huid, lippen, nagelriemen... een soort Eight Hour Cream, maar dan zonder vervelende aanwezige geur. LOVE dit!

Ik heb het product meteen getest op mijn handen en nagels en ik merk dat het werkt! Mijn nagelriemen zien er direct mooier uit, geen velletjes meer. Hier ben ik erg fan van!


Creative Cosmetics Highlight Brush- 11,95 euro
Als laatste zit er een kwast in. Deze kan ik altijd wel gebruiken, is het niet voor mezelf, dan wel voor mijn bruidjes make-upkit. Ik vind dit alleen niet per se een kwast die ik voor highlighter zou gebruiken, eerder voor oogschaduw of pigmenten, maar who cares! Een mooie kwast is nooit mis.


Wil jij de Bluxbox bestellen mét flinke korting? Gebruik dan de bovenstaande code! Dit is geen affiliate code, ik verdien hier niks aan, maar je hebt dus wel je korting ;-) Ik vind het een super goede deal - 22,50 inclusief verzendkosten voor een heleboel leuke producten. Je bestelt jouw box via bluxbox.nl.

Wat vind jij van de inhoud?

1 opmerking

  1. Ik heb dus een stuk of 15 van die wattenschijfjes en gebruik er 2 per dag. Gooi ze gewoon daarna in de wasmand en was ze mee met m'n kleding. Denk wel dat ik iets vaker was dan jij haha maar zit eigenlijk zelden zonder. Het moet inderdaad even in je systeem komen, ik weet nu niet beter meer ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!