Get it Girl Ams. review [insta ready kit, get lippy, wicked wings]


Het merk 'Get it Girl' is nieuw verkrijgbaar in het assortiment van Kruidvat! Ter ere daarvan kreeg ik wat producten opgestuurd, waaronder mascara, de Insta Ready kit en verschillende eyeliners. Ik vertel je vandaag mijn eerlijke mening over deze producten. Lees je mee?

Get it Girl Get Lippy- 5,99 euro
Get it Girl Insta Ready Kit- 9,99 euro
Get it Girl eyeliner- 4,99 euro
Get it Girl wicked wings mascara- 5,99 euroVoordat ik de review begin even een compliment voor de leuke verpakkingen. We hebben alles wel gezien in 2020 maar dit vind ik wel uniek. Ik gok dat de doelgroep wat jonger is maar deze ouwe knar van 26 kan het ook zeker waarderen.

Waar mijn oog natuurlijk direct op viel was de Insta Ready kit. Vier kleuren in één palette die me perfect leken voor mijn gezicht. Dit palette kost 10 euro, 2,50 per kleur, niet heel gek duur maar wel een stukje duurder dan vergelijkbare merken bij Kruidvat. Dit palette leent zich voor het gezicht, maar ook voor oogschaduw looks.


De eerste keer dat ik met het palette aan de slag ging schrok ik me kapot. Ik gebruikte de vrij stevige Kiko kwast die ik altijd gebruik voor bronzer en contour en bovenstaand was het resultaat. Dit poeder is zó gepigmenteerd en ook assig dat het op een grote vlek leek. Ik kreeg het helaas ook niet meer gefixt, die dag heb ik er een beetje treurig bij gelopen haha!


Een product verdient een eerlijke kans, daarom ging ik de dag erna opnieuw aan de slag met het palette. Ik zou willen dat ik een nieuwe favoriete contour had gevonden maar dat is helaas niet zo. De bruine kleur kun je echt het beste alleen als oogschaduw inzetten, want voor het op het gezicht is de kleur te gevaarlijk gepigmenteerd. Zelfs met de meest luchtige kwast is het resultaat vrij heftig en assig. Op de ogen is 'ie wel prima te gebruiken.

De blush vind ik persoonlijk wel mooi en de highlighter ook, hoewel die laatste (linksboven gebruikt) wel heel poederig en glitterig is. Over all is het niet mijn favoriet maar het is wel een leuk kitje om mee te nemen op vakantie omdat je er ook ooglooks mee kunt maken. Hieronder vind je nog meer foto's van het totale plaatje.


Ik ontving nog drie lipglossen. Ik ben niet zo'n fan van lipproducten over het algemeen omdat ik gewoon niet zo tevreden ben over mijn lippen, maargoed. Ik heb twee kleuren geprobeerd die je hieronder ziet, namelijk de wat fellere roze kleur en de dieper rode kleur.Best een mooi resultaat! De gloss voelt fijn op je lippen en plakt niet heel erg. Ze ruiken lekker, geen probleem voor een gloss vind ik. De donkerrode kleur is wel wat minder egaal, de twee lichtere kleuren zijn mijn favoriet.


Over naar mijn favoriete producten om te testen, namelijk eyeliners en mascara. Even een dikke shout out naar GEKLEURDE eyeliners, daar ben ik fan van en ze zijn niet zo vaak te vinden. Deze hebben hele dunne kwastjes. Ik mocht een oranje, blauwe en zwarte kleur ontvangen. Daarnaast zat er een mascara bij in een tube. Leuk om eens een totaal andere verpakking te zien dan we gewend zijn.


Als eerste de mascara. Deze vond ik best een mooi resultaat geven. De mascara heeft wel een wat 'nattige' formule waardoor het langer duurt om te drogen. Wel een voordeel dat je maar weinig product nodig hebt, ik kon twee ogen doen met één keer dippen in het tubetje. De mascara gaf een klein beetje af op mijn vette huid.


Dan de eyeliners. Dit is een wat heftigere foto omdat ik 'm op Instagram heb geplaatst. Ik moet zeggen, ik vond het heel moeilijk om met de eyeliners te werken. Een winged eyeliner zetten met zo'n mega dun en super flexibel kwastje is een lastige combinatie. Je hebt een perfecte mix nodig tussen flexibel en stevig. Niet echt beginner-vriendelijk dus. De eyeliners zijn wel perfect als je er mee wil experimenteren voor wat heftigere looks met stipjes en details. Daar ga ik ze dus zeker voor bewaren, ik houd ook erg van de kleuren!

Mijn eerste indruk is een beetje wisselend. Ik vind de verpakkingen leuk, de prijzen ook, maar met de eyeliners kon ik niet super goed uit de voeten terwijl dat een beetje mijn specialiteit is, haha. Het face kitje, de mascara en de lipglossen zijn prima. Ik ben wel erg benieuwd naar de rest van de producten, want ik word erg blij van deze vrolijke verpakkingen in mijn stash.

Je koopt de Get it Girl producten online bij Kruidvat.

Wat is jouw indruk van dit merk?

6 opmerkingen

 1. De verpakkingen zien er inderdaad to-die-for uit net als je looks ermee! Wow! Echt super mooi. Je hebt er ook echt een kunstwerk van gemaakt met de eyeliners. Dat doe ik je echt niet na.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow die wing is wel echt mooi! Helaas trekt het merk me verder niet zo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik sla over, op een of andere manier spreekt mij deze producten niet aan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die eerste foto van je gezicht is inderdaad wel heftig qua 50 tinten grijs :) niet mijn ding deze serie maar ik denk ook niet de doelgroep met mijn bijna 50 lentes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het resultaat van de mascara er wel goed uitzien. De rest zou ik niet perse aanschaffen gok ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vooral de verpakking vind ik er tof uitzien en wat een gave look heb je gemaakt! x

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!