Hunkemöller bikini trends 2020


Hola! We hebben alweer een fijn voorproefje gehad van mooie zomerse dagen. Tijd voor minder kleding en misschien wel een duik in een zwembad! Hoewel we momenteel even afstand moeten houden kun je natuurlijk ook lekker genieten van de zon in je achtertuin of op een ander rustig plekje. Hunkemöller neemt je mee in de wereld van bikini's: dit zijn de bikini trends voor 2020! Lees je mee?


Animal
Dierenprint is een groot onderdeel van mijn garderobe en Hunkemöller speelt daar ook op in met hun bikini- en badpakkencollectie. Even een momentje voor de size diversity: ik vind het super hoe zij dit doen. Er zijn veel verschillende lichamen te zien en er is zelfs een speciale collectie die zich richt op de vollere vrouw, namelijk de I Am. Ik zat zelf al enorm te azen op de lingerie uit deze collectie. Uiteraard zijn er ook prachtige modellen in een wat kleinere maat. Altijd fijn als je wil zien hoe iets op jouw lichaam zou staan. Er is van alles wat. TOP!

Off shoulder
Wat ik ook terugzie is de off shoulder trend in de I Am collectie. Ook dit vind ik super leuk. Het badpak 'Paramaribo' trok echt meteen mijn aandacht! Met de Sundown sla je zelfs twee vliegen in één klap: geel is een echte trendkleur én je hebt die leuke off shoulder trend.

High waist
Een trend die je bijna niet weg kunt denken en die voorlopig nog wel even blijft, is de high waist (hoge taille). Een fijn, hoog broekje waarmee je eventueel ook een buikje kunt verdoezelen als je je daar niet prettig bij voelt (zoals ik). Ik vind dit persoonlijk ook lekkerder zitten dan een laag broekje. Twee van mijn favorieten vind je hieronder:


Het geheel maak je uiteraard af met een accessoire. Bijvoorbeeld met een leuke sandaal of een pareo waarmee je alle kanten op kunt. Enne, weer dat dierenprintje, hebbennn!


Op het moment van schrijven is alle badkleding flink afgeprijsd. Je shopt de producten nu met 50% korting, daar worden we blij van! Het perfecte moment dus om (online) je nieuwe bikini of badpak uit te zoeken.

Waar voel jij je het meest prettig in? Een badpak of bikini? En voor welke trend zou jij gaan?

*Dit is een samenwerking met Hunkemöller.

Geen opmerkingen

Thanks voor je reactie!