L'Oréal Air Volume mascara reviewHola! Wie mij al langer volgt weet het: mascara is mijn ding. Maak daar een L'Oréal mascara van en je hebt een (meestal) gelukkige Iris te pakken. Er is een nieuwe mascara uitgebracht, de Air Volume mascara. Ik heb 'm natuurlijk meteen geprobeerd en ik vertel je graag meer over deze mascara.

L'Oréal Air Volume mascara via Kruidvat- 8.99 (tijdelijk 50% korting)

Wat Kruidvat zegt: "De L’Oréal Paris Air Volume Mega Mascara brengt je wimpers naar een nieuwe hoogte. Het gevoel van zware wimpers na het aanbrengen van mascara is verleden tijd. Je ooglook blijft de hele dag mooi. Heavy volume, light as air! De L’Oréal Paris mascara is geschikt voor contactlensdragers. De mascara is hypoallergeen en parfumvrij.

Het resultaat: De volumemascara geeft extreem volume waardoor je je ogen prachtig accentueert. 84% vindt hun wimpers lichter aanvoelen* voor ultiem draagcomfort. De zachte, soepele borstel zorgt ervoor dat de mascara prettig is aan te brengen."Wat mij opviel: het borsteltje heeft wat weg van de Paradise Extatic mascara waar ik eerder een review over schreef, alleen is deze formule minder droog en het borsteltje is rechter. De verpakking is overigens wel heel gaaf zo, lastig te fotograferen maar dat zien we maar door de vingers ;-).

Hieronder zie je het resultaat!


Lekker filtertje dit hierboven he? Haha, oranje haar. Ik moet eerlijk zeggen dat mijn wimpers momenteel niet in hun beste groei zitten (ken je dat?). Ik heb best wat nepwimpers gebruikt laatste tijd dus sommige wimpers zijn wat korter, waardoor je ook eerder klontjes krijgt.

Wel vind ik het resultaat mooi. Zoals hierboven al een keertje gezegd is deze formule minder droog dan ik gewend ben van L'Oréal, in ieder geval van hun Paradise mascara. Het fijnste aan deze mascara is dat je 'm snel kunt verwijderen. Geen uitval van wimpers omdat je zo moet schrobben, je ogen zijn zo gereinigd. Het is niet mijn allergrootste favoriet van l'Oréal maar ik kan je deze mascara van harte aanbevelen. Sporten + zweten gaat overigens ook redelijk goed met deze mascara.
Is deze mascara iets voor jou?

1 opmerking

  1. Klinkt goed. Ik ben fan van L'Oréal's Paradise mascara dus ben heel benieuwd hoe deze mij zal bevallen. Ga 'em binnenkort ook uitproberen. Vormgeving hebben ze weer goed gedaan, alleen zal fotograferen een dingetje zijn. Daar kom ik nog wel achter straks ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!