Vijf inspirerende Instagrammers

Ohh jongens/meisjes, ik houd van Instagram. Echt. Het liefst kijk ik om de drie minuten of iemand een nieuwe foto heeft gepost. Ik houd sowieso meer van foto-apps dan 'praatapps' zoals Twitter en Facebook. En, op Instagram kun je lekker ongemerkt mensen stalken. Soms kom je mensen tegen die je anders nooit zou ontdekken. Een paar daarvan zijn, voor mij, inmiddels iconen geworden die ik met veel plezier stalk. Kijk, leer en volg!

1. @Angelicablicks

Angelica Blick is een Zweedse fashion en beautyblogger en wauw, wat houd ik van haar stijl. Qua haarstijl, kleding en schoenen is ze echt een inspiratiebron voor mij geworden. Op haar foto's is ze meestal zelf te zien in de prachtigste kleding. Ze is ook te volgen via haar blog (soms in wat gebrekking Engels) op http://nyheter24.se/modette/angelicablick/. Doen!

http://theblogcloset.files.wordpress.com/2012/09/angelica-blick.jpg

2. @anna_dello_russo

Anna Dello Russo is dé belichaming van mode. Ze werkt voor Vogue Japan en slaat geen fashionweek over. Ze mag dan wel 50 jaar oud zijn maar damn, deze vrouw heeft stijl. Vorig jaar ontwierp ze een opvallende accessoirelijn voor H&M. Op haar pagina kun je foto's zien van haarzelf in de meest opvallende creaties. Ze reist de hele wereld over en daar kunnen wij van meegenieten.

http://www.collegefashion.net/wp-content/uploads/2012/09/Anna-Dello-Russo-for-HM1.jpg

3. @Nikkietutorials

Serieus, als ik iemand uit mocht kiezen om mijn vriendin te zijn dan is het wel Nikkie. Haar video's en foto's zijn simpelweg leuk en vermakelijk om naar te kijken. Ze is een Nederlandse beautyblogger en met haar tutorials een ware Youtube-hit. Op haar Instagrampagina plaatst ze foto's van zichzelf, maar ook van andere mensen opgemaakt door haar. Ook staan er veel make-up foto's en tips op. Daar kun je toch nooit genoeg van krijgen?

http://www.blushmuch.nl/wp-content/uploads/2012/10/nikkietutorials.jpg

4. @rokuthecat

Hierboven staan drie mensen van vlees en bloed, maar ook dieren hebben tegenwoordig Instagram. Klinkt een beetje gek, maar sinds ik @rokuthecat ben gaan volgen ben ik helemaal hotel de botel. Wat. Een. Schatje. Ik wil 'm hebben. Op deze instagram staan foto's van hoge kwaliteit van deze enorm schattige kat. Aaaaahhhhh... zwijmel.

http://iceonawhim.files.wordpress.com/2013/02/20130211-135819.jpg

5. @viva_glam_kay

 De Instagrampagina van een Mac-girl: Kay-Lani Ross. Wauw. In een simpele foto kan ze laten zien hoe je een geweldige cleaned-up wenkbrauw maakt, Nicki Minaj lippen krijgt of een mega strakke eyeliner. Dit -helaas- wel allemaal met dure Macproducten. Maar zij is het bewijs dat het geweldige producten zijn. Een van de beste make-up artists (wat een afschuwelijk woord) die er zijn!


http://distilleryimage0.s3.amazonaws.com/0686ba926ca811e29ade22000a1f9bd0_6.jpg

Ik kon slecht kiezen tussen alle 103 mensen die ik volg, hoewel dat niet eens zo heel veel is. Nog vijf andere tips:

- @snookinic Ik kan er niets aan doen, maar ik houd van Snooki. Jersey Shore heldin.
- @kenzas Alweer een beautyblogger uit het hoge noorden. Ze hebben daar gewoon.. meer stijl.
- @bikbokofficial En alweer.. een merk uit Noorwegen.
- @llymlrs Lily Melrose, UK style en fashion blogger.
- @anderssoningrid volgens zichzelf een dj, hipster en modeverslaafde

EN OHJA, vergeet uiteraard niet om mij te volgen via @irisxvi.

Geen opmerkingen

Thanks voor je reactie!