Review: L'oréal False Lash Wings mascara


Zodra er een nieuwe mascara van L'oréal in de schappen komt te hangen, word ik enthousiast. Waarom? Nou, omdat ik elke mascara tot nu toe enorm goed vind en mijn hoge verwachtingen altijd uitkomen. De False Lash Wings mascara is alweer een tijdje te koop en ik heb hem getest. Ben je benieuwd of 'ie aan mijn strenge eisen kon voldoen? Lees dan verder...

L'oréal False Lash Wings mascara - 16,99 euro


De verpakking is mooi en zoals L'oréal het zelf beschrijft 'futuristisch'. Daar betaal je wel aardig voor, want met 17 euro voor een mascara vind ik niet dat L'oréal zich nog langer een budgetproof drogisterijmerk kan noemen. Ik leg dat bedrag graag neer voor een kwaliteitsproduct, maar ik zie de prijzen liever zoals ze vroeger waren (rond de 14 euro). Als de prijsstijgingen zo doorgaan, betalen we over twee jaar dik twintig euro voor een mascara en dat vind ik te veel voor een drogisterijmerk.
Het borsteltje is dan wel weer heel apart. Ik zie er meteen een voordeel in: de kant met de kortere pinnetjes kun je gebruiken voor je onderwimpers en de kant met de lange pinnetjes voor je bovenste wimpers. Zo krijg je het minst last van vlekken rondom je ogen. Er zit veel mascara op het borsteltje, dus met één keer 'pompen' heb je een aardige hoeveelheid waar je beide ogen mee kunt voorzien van een laagje.Zonder mascaraBovenstaand met twee lagen L'oréal False Lash Wings mascara

Ik ben weer heel tevreden over de mascara! Hij verlengt goed en de kleur is mooi diepzwart. Voor mijn gevoel scheidt hij mijn wimpers goed. Ik krijg er veel opmerkingen over, dus bij deze een korte uitleg. Het is voor mij lastig om geen spinnenpootwimpers te krijgen. Ik heb heel veel wimpers (die ook nog eens heel lang zijn) en die plakken dus ook snel aan elkaar vast. Voor jullie oogt dit misschien extreem, voor mij is dit goed gescheiden: beter dan andere mascara's dat doen.

Waar ik een beetje tegen aanliep waren mijn onderwimpers. Ondanks dat ik de korte kant van het borsteltje gebruikte, kreeg ik aardig wat vlekjes. Dat vond ik wel jammer, maar is goed oplosbaar met een paar wattenstaafjes. Mijn verwachtingen waren hoog, en daar kon de False Lash Wings mascara prima aan voldoen! Deze mascara zou ik zeker opnieuw aanschaffen- hoewel Telescopic ook hoog op mijn lijstje staat.Wat vinden jullie van het resultaat?

2 opmerkingen

  1. Je hebt van jezelf ook erg mooie wimpers moet ik zeggen. Maar 't resultaat ziet er goed uit!

    Liefs,

    Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauw je hebt van jezelf al mega lange en mooie wimpers maar de mascara doet daar wel goed aan! liefs x

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!