Review: Tigi Small Talk thickifier/energizer/stylizer via John Beerens


Tigi is een merk waar ik het liefst alle producten van zou bezitten. Ze ruiken lekker, werken goed en hebben hippe, moderne verpakkingen. Zo ook de Small Talk van Tigi. Dit 3-in-1 producten zorgt voor volume, dikker uitziend haar en daarnaast kun je je haar ermee stylen zoals jij het wil. Tigi is verkrijgbaar bij kapperszaken en diverse webshops.

Tigi Small Talk- 18,45 euro via Beautywebshop John Beerens, kappersprijs 25,30 euro


Ik snap dat het een beetje verwarrend is waar dit product voor gebruikt kan worden. Het is eigenlijk een soort gel, wax, haarlak en verzorging in één crème-achtig product. Het handige is dat je naast dit product verder niks nodig hebt. Ik gebruik alleen nog een spray tegen de hitte, omdat ik veel stylingtools gebruik. Verder is het een handig product voor mensen die weinig tijd hebben: het is alles in één.


Tigi's Small Talk komt in een verpakking van 200ml. De verpakking is praktisch, hygiënisch en Small Talk is hartstikke zuinig in gebruik. Met één pompje kan ik mijn hele haar stylen en heb ik soms zelfs nog wat over. Ideaal dus. Het lekkerste aan Small Talk is de geur. Als je van heel erg zoete, opvallende en snoeperige geuren houdt, is dit een goede voor je. Ik houd zeker van een lekker geurtje aan mijn haar, dus dat zit wel goed.


Wat Tigi Small Talk belooft (lastig te fotograferen, dus hierbij de tekst):
'Adds body and volume. Energizer- gives life to limp hair. Stylizer- defines, adding definition and energises the hair.' NL: Geeft het body en volume. Het zorgt voor leven bij slap haar. Het geeft definitie en energie aan het haar. De ingrediënten stonden jammer genoeg niet op de fles, maar ik kan me herinneren dat er een klein kaartje omheen zit waar het wel op staat.Dus, wat vind ik er van? Ten eerste ben ik gewoon fan van de geur. Ik houd er van als mijn haar lekker ruikt en met Tigi gebeurt dat. Daarnaast geeft het mijn haar inderdaad veel volume. Als ik fohn met mijn roterende fohn  en wat Small Talk aanbreng bij de aanzet, kan ik mijn haar écht indrukwekkend bol fohnen, terwijl het normaal heel erg stijl en plat is. Ik denk daarom ook dat Small Talk het meest geschikt is voor mensen met kort tot halflang haar. Die kunnen hun haar hiermee super veel volume geven. Als je heel lang haar hebt kun je beter kiezen voor een ander Tigi product. Small Talk werkt namelijk het beste bij de aanzet en met lang haar (en dus zwaar haar) gaat volume vormen bij de aanzet niet zo makkelijk. Voor lang haar kun je het gebruiken voor de geur en tegen pluizig haar.

Het kost dus even wat, maar voor kort-halflang haar is dit een volumebommetje! Als je lekker wil uitpakken met haar en goed de hoogte in wil, kun je Small Talk niet missen op je kaptafeltje. Wel vind ik het product, zeker bij de kapperszaken, erg duur. Als je 'm wil kopen zou ik via John Beerens Beautywebshop doen, omdat 'ie daar lager is geprijsd.

1 opmerking

Thanks voor je reactie!