Mijn nude Mac lipsticks


Van alle prachtige kleuren die er in de winkel te koop zijn, grijp ik het meest naar nude lipsticks. Saai? Best een beetje, maar ik merk dat ik die veel vaker draag dan felle kleurtjes. Ik voel me niet zo prettig om met felroze lippen te werken bijvoorbeeld, terwijl deze kleuren altijd kunnen. Kijk mee naar mijn nude lipsticks met swatches en foto's!

Mac lipsticks - 19,50 euro


Ik heb hiervoor een paar foto's gemaakt met zand, ik zag dat de camera een paar korreltjes op heeft gepikt. Oeps. In elk geval, hierbij zie je de kleuren die ik heb. Creme Cup (cremesheen), Please Me (matte) en Twig (satin). De finishes zijn verschillend, maar ik vind Twig en Please Me qua structuur erg op elkaar lijken.


Twig is mijn laatste aanwinst en ik ben geobsedeerd door deze kleur.Het fijne aan Mac lipsticks: ze zijn droog qua formule. Vettige lipsticks blijven veel minder goed zitten. Droog voelt misschien iets minder prettig aan dan een lekker vettige lipbalm/lipstick, maar dit zit urenlang mooi. Twig is de beste van de drie, Creme Cup zit niet heel lang maar voelt wel het meest comfortabel.


Van links naar rechts: Creme Cup, Please Me en Twig.


Hierboven draag ik Twig! Het is zo'n aparte kleur, zoveel anders dan ik gewend ben ook. Het maakt een heel ander persoon van mij, dus ik ben verliefd.

Zoals ik al zei, nude kan altijd. Twig is de meest gedurfde nude omdat hij aan de donkere kant is, Please Me is wat meer roze en Creme Sheen is barbie-achtig qua kleur.

Wat is jouw favoriet?

4 opmerkingen

  1. Oo Twig vind ik erg mooi! Staat je leuk :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 4k action camera wifi is een must voor diegenen die graag worden bijgewerkt met de generatie en heeft de gewoonte om gadgets te verzamelen. De functies zijn echt geweldig en de prijs is binnen het budget en het is echt verbazingwekkend.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!