Review: Essence Lashes to Impress 02 Single Mix

Woehoeee! Hebben jullie het ook altijd zo dat jullie blij zijn om weer te kunnen bloggen? Ik wel! De afgelopen week heb ik heel veel gewerkt en het schoot er echt bij in om blogs te schrijven. Het is nu regenachtig weer, ik zit heerlijk met een kopje thee te genieten! Goed, less talk, more review :-) Vandaag laat ik jullie de nieuwe/vernieuwde Single Lashes to impress van Essence zien.

Essence Single Lashes to Impress 02- 2,59 euro


De single lashes bestaan in twee vormen: de een (01) bestaat uit allemaal stukjes van dezelfde lengte, de 02 die ik review bestaat uit allemaal verschillende formaten. Ik raad je sterk aan om 02 te kopen. Ik heb erg lange wimpers, maar de wimpers uit het andere doosjes zien er niet natuurlijk uit, zelfs niet als je van jezelf lange wimpers hebt.

Ps. Ik begrijp niet echt wat er is veranderd naast de verpakking. Ik gebruik deze wimpers al veel langer en volgens mij is er verder niets veranderd. Maar, never change a winning team :-)Het is heel belangrijk dat je zorgt voor een goed en voornamelijk schone pincet. Je werkt met lijm, zodra die lijm aan je pincet zit kun je het wel vergeten. Dan plakken de wimpers aan je pincet vast in plaats van aan de wimperrand of schieten de wimperstukjes overal en nergens naartoe.

Het plakken van de wimpers is best een kunstje waar je goed in moet zijn/worden. Oefening baart kunst! Voor mij werkt het het beste om de wimper met de pincet uit het doosje te halen, hem om te draaien zodat ik de lijm aan kan brengen, even laat drogen en vervolgens aanbreng als ik al mascara heb aangebracht.


Hierboven heb ik een laag Rimmel Supercurler mascara aangebracht.

Hieronder heb ik drie stukjes aangebracht van verschillende formaten. Check op de tweede foto waar ze zitten:Het langste stukje, helemaal rechts, kun je wel zien zitten van heel dichtbij, maar niet van veraf. De rest zie je sowieso niet goed zitten.


Full face. Het valt echt niet op dat ik nepwimpers draag, terwijl ik wel vollere wimpers heb nu. Iedereen heeft wel een soort 'kale' plekjes tussendoor, dat verhelpen deze stukjes met gemak. Het maakt je look af- zeker als je hooded eyes hebt en eyeliner gebruikt zoals ik.

Ik vind de wimperstukjes mega fijn. Het is soms een gepriegel om ze er goed op te krijgen, maar als je het eenmaal onder de knie hebt, gaat het vrij snel. De wimpers kosten weinig geld en ze zien er erg natuurlijk uit. De héle lang stukjes zijn niet voor iedereen geschikt, maar verder is het een top setje voor zowel gevorderden als beginners. Ze blijven de hele dag zitten, ik heb het zelfs al een paar keer gehad dat ik vergat om ze er af te halen omdat je ze gewoon niet voelt zitten. Absolute aanrader!

Je kunt deze wimperstukjes trouwens alleen kopen bij een Kruidvatfiliaal met een dubbel schap van Essence. Daarnaast kun je ze eventueel ook bestellen en bij jouw eigen filiaal laten bezorgen.

Geen opmerkingen

Thanks voor je reactie!