Shoplog: Kleef/Kleve, Duitsland DM

Hi allemaal! 

Wauw, het is zo warm op het moment dat ik deze blogpost maak! Het is dat ik voor het open raam zit nu, heerlijk! Dinsdag ben ik naar Kleef/Kleve geweest in Duitsland en uiteraard werd daar een heleboel geshopt... de DM is m'n favoriete winkel in Duitsland omdat alles super goedkoop is. Ik laat je zien wat ik heb gekocht!


Als eerste drie gezichtsreinigers. Ik maak deze heel snel op, dus vandaar de hoeveelheid. Ik kocht één wasgel voor de gevoelige huid zodat ik kan testen welke ik fijner vind. Dit keer heb ik gelukkig het bonnetje bewaard voor de blogpost :-)

Balea verfrissende wasgel - 0,95
Balea zachte wascreme gevoelige huid - 1,45Douchegels van Balea, jaaaa! Dit zijn echt m´n favoriete douchegels naast Rituals, zo heerlijk deze! Ik vind vooral de limited edition Tropical Shine erg lekker, maar alle andere soorten zijn ook lekker fris. De prijs is ook interessant, dat maakt dat ik meestal een partij insla in Duitsland.

Balea Dusche & Creme - 0,55 euro


Haarproducten, ben ik dol op! Ik zocht nog een hittebeschermende spray, dus die heb ik meegenomen. De More Blond shampoo van Balea deed me denken aan die van John Frieda, hopelijk zijn ze even goed. Ik was niet echt fan van de Balea conditioners omdat deze nogal dun zijn, maar de frangipani en oil repair spoeling zagen er wél goed (en dikkig) uit.

Balea More Blond shampoo- 1,35 euro
Balea Oil Repair spoeling - 1,35 euro
Balea Seidenglanz spoeling - 0,65 euro
Balea Trend It Up spray - 1,95 euro


Hierbij een beetje van alles! Ik heb drie handzepen gekocht waarvan je er eentje op de foto ziet. ZO LEKKER. Daarnaast een zakje badzout dat ik al heb gebruikt met de heerlijke geur van kokos en bessen. Ik kocht de Got2b haarlak vooral omdat het prijsverschil zo groot is met Nederland (6,99 hier, daar 2,95), ik had er nog eentje staan. De 7 kruiden shampoo is voor mijn zus :-)

Balea Badesalz - 0,55 euro
Schwarzkopf shampoo - 1,75 euro
Balea Creme Seife (handzeep) - 0,65 euro
Got2b Sprüh kleber - 2,95 euroIk kocht daarnaast maar één make-up product (hoe dan?), namelijk van P2. Het is niet dat ik geen make-up wilde kopen, ik zocht zelfs een goede mascara, maar ik vond de indeling van de winkel in Kleef niet zo prettig. De make-up was vrij dicht bij de kassa waar een aardige rij stond, dus je kon niet zo rustig kijken. Wat dat betreft ga ik liever naar Essen, die winkel is veel prettiger! Toch een mooie highlighter uit de limited edition lijn Beyond Lagoon. Ik had de laatste, dat maakte het nog leuker! Budget highlighters neem ik praktisch altijd mee omdat je die niet zo vaak ziet.

P2 Blue Lagoon highlighter - 4,45 euro

Daarnaast kocht ik voor mijn moeder Garnier haarkleuring (2,95 euro), Syoss Keratine mousse (1,95 euro), Balea make-up pads olievrij (0,95 euro) en vochtige doekjes (0,85 euro). Niet op de foto, maar wel leuk om de prijzen te zien. De haarverf scheelt vooral ongelooflijk veel met Nederland, meer dan tien euro per pakje! Mijn moeder is altijd heel blij als ik naar Duitsland ga, dat snap je wel ;-)

Komen jullie wel eens bij DM? Wat is jullie aanrader?

1 opmerking

  1. wow die prijzen! ik was vorige week nog in duitsland maar helaas geen tijd gehad om te shoppen :(

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!