Jane iredale Pretty in a Snap collectie: Snap Happy Kit & Mystikol powder eyeliner

Hola allemaal! Zelf had ik nog nooit iets van het merk jane iredale (zonder hoofdletters, ja echt) geprobeerd, terwijl ik er al wel een heleboel over had gelezen. Uit de nieuwste collectie, Pretty in a Snap, mocht ik twee producten ontvangen en wel de twee producten waar ik het meest enthousiast was, namelijk de Snap Happy kit en de Mystikol powder eyeliner. Lees je mee over mijn eerste introductie met jane iredale?

Hierboven zie je de hele collectie. Het bestaat uit de Snap Happy kit (59 euro), de Pure Moist lipstick (24 euro), de Mystik powder eyeliners (29 euro) en Lip Fixation Lip Stain (31 euro).

Over jane iredale
Jane iredale is een uitgebreide make-uplijn ontwikkeld met kwaliteitsvolle mineralen en huidverzorgende ingrediënten die goed zijn voor je huid en zorgen voor een gezonde, stralende huid. Alle producten van jane iredale voldoen aan de hoogste integriteitsnormen. Elk product wordt onderworpen aan strenge gevoeligheids- en veiligheidstests om ervoor te zorgen dat het goed is voor de huid en tegelijk mooi is om te dragen. Het is de beste makeupkeuze van huidverzorgingsprofessionals en wordt aanbevolen door plastisch chirurgen en dermatologen over de hele wereld. jane iredale is gevestigd in de mooie Berkshires in Massachusetts en wordt in meer dan 50 landen aangeboden in kuuroorden en schoonheidsinstituten, bij apothekers en in dokterspraktijken.De Snap Happy kit vind ik helemaal te gek! Die verpakking, hoe tof en mooi ook. Je schuift het rondje uit elkaar zodat je één lange schakel krijgt. Er zitten drie oogschaduwkleuren, een gezichtspoeder en een blush in. De prijs is best pittig, hij kost 59 euro, maar daar heb je dus omgerekend drie producten voor (en vijf als je het als losse oogschaduw zou rekenen). Ik denk dat ik zelf het snelst door het gezichtspoeder heen zou zijn.

PureMatte Finish Powder transparant- Snap Happy Kit
Het fixerende poeder zou transparant moeten zijn, maar heeft toch wel een lichte ondertoon. Het lijkt mij niet geschikt voor een donkere huid omdat je dan een waasje over je gezicht krijgt. Voor zover ik weet is dit het enige doosje dat nu verkrijgbaar is, maar een versie voor een donkere huid was wel leuk geweest. Ik vind het poeder prima voor een touch op gedurende de dag. In de ochtend gebruik ik mijn Coty Airspun omdat dat iets minder kostbaar is.

Whisper PurePressed blush- Snap Happy Kit
In het midden vinden we een héle mooie blush. Qua kleur en finish doet 'ie me wel een beetje aan de klassiekers Nars Orgasm en Milani Luminoso denken, alleen is 'ie een beetje meer perzik. Eenmaal op de wang zie je een mooie gouden glans terug. Ik vind het met mijn vette huid lastig een blush te vinden die niet 'wegvliegt' gedurende de dag en dit is er eentje. Deze blijf ik zeer zeker dagelijks gebruiken!

Brown Sugar PurePressed Eyeshadow triple- Snap Happy Kit
De oogschaduws zijn mooi gepigmenteerd, heel zacht van structuur en de kleuren complimenteren elkaar. Toch vind ik het wel een erg glanzend geheel: het is wel mooi om er alsnog een matte kleur bij te pakken voor in de crease van het oog. Dit is persoonlijk, ik weet dat veel mensen volledig glanzende looks helemaal prima vinden. Ik merk dat de oogschaduw met een oogschaduwbasis maar heel lichtjes in de lijntjes trekken, het is nauwelijks zichtbaar. De kleuren zijn kwalitatief helemaal in orde en zeer geschikt voor iedere dag. Ook een leuk weetje: ik gebruik de lichtste oogschaduw als highlighter.
Bij de kit zit overigens ook een kwast. Deze kun je gebruiken als poederkwast of eventueel blushkwast. Dit is een prima kwast die (voor het eerst) prima bruikbaar is.


Over naar de Mystikol powder eyeliner. Deze kost 29 euro maar is gelukkig erg zuinig omdat het in een potje zit en in vaste vorm is. Er zijn twee kleuren eyeliner te verkrijgbaar, namelijk sapphire en emerald. Ik laat je emerald zien! Ik was heeeeel blij met een groene eyeliner omdat dit naast zwart mijn favoriete kleur is. De verpakking is mooi en luxe. Onderin zit het product in een potje, de dop kun je er af draaien zodat het een kwastje wordt. De eyeliner is cream-to-powder. Dit betekent dat het makkelijk aanbrengt, maar opdroogt als een poeder. Het zou de hele dag blijven zitten zonder in de lijntjes te trekken en naar mijn mening is dat zeker waar. Het pigment is daarnaast ook goed. Als ik een puntje van kritiek zou moeten geven is dat ik niks met het kwastje kan, voor mijn eyeliner heb ik toch óf een schuin afgesneden kwastje nodig óf eentje met een spitse punt.Sorry voor mijn hoofd op links, ik had zo'n slechte fotodag dat ik maar een middenscheiding probeerde en moe van mezelf werd #behindthescenes. In ieder geval: ik heb hier alles gebruikt dat ik kon gebruiken. Ik vind het groen wel erg mooi, dit maakt mijn eigen ogen ook iets groener.

Je koopt jane iredale producten via helene-v.com en janeiredale.com. Ik vond mijn eerste kennismaking met jane iredale een heel groot succes! Welk product spreekt jou het meest aan?

3 opmerkingen

 1. Dit klinkt echt goed.
  Ik ken het merk alleen van horen zeggen of heb er over gelezen, en eigenlijk alleen maar pisitieve verhalen.
  Vooral dat eerste set vind ik prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zien er fijne productjes uit! Ik heb dit merk al een aantal keer voorbij zien komen, maar ik kende het nog niet.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind die middenscheiding leuk, of ben ik de enige? haha mooie producten ook.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!