Review: Etos The Journey of Beauty douche en bodyproducten


Hola allemaal, of moet ik zeggen hello, hallo en aloha? Etos is met een nieuwe lijn van douche en bodyproducten gekomen en die wil ik je vandaag graag laten zien. Etos neemt je met The Journey of Beauty mee op reis naar verschillende landen en continenten en daar horen verschillende geuren bij. Of ik dit een geslaagde lijn vind, lees je natuurlijk vandaag!
We beginnen met Manuca honey & beeswax, geïnspireerd op Nieuw-Zeeland. Ik ontving hiervan de body butter. Deze kost 5 euro en dat is 'ie dubbel en dwars waard! De geur is zooo lekker en de structuur is vol zonder te plakken. Heel fijn met mijn droge winterhanden op dit moment. Als je van honing in producten én warmere geuren houdt, dan is dit zeker jouw ding!Over naar Marula oil & baobab. In het pakketje zat de body olie, een olie in sprayvorm. Ik vind het persoonlijk heel fijn dat het in een sprayverpakking zit. Zo blijft de verpakking zelf helemaal schoon! De olie is niet té vet. Nogmaals: deze geur is echt warm. Ik vind dat héél lekker! Het ruikt ook een tikje zoetig (ik herhaal misschien nu een beetje de beschrijving, sorry). Ik wil zelf nog graag de shower foam uit deze lijn kopen.Over naar white tea & rice! Dit is een geur die heel veel mensen aan zal spreken denk ik. Dit is namelijk een redelijk zachte geur, maar hij is wel aanwezig. Als je van 'frisse katoen' geuren houdt, hopelijk begrijp je dan wat ik bedoel, dan is dit helemaal iets voor jou. Ik ontving de scrub en ook die is heerlijk. God, wat een eentonige review ;-).Als laatste de Hawaiian Guava en Pinapple, oftewel guave en ananas. Ik had verwacht dat dit mijn favoriete geur zou zijn aangezien ik heel erg van tropische geuren houd, maar toch vind ik hem voor mij niet zo, terwijl 'ie uit de fles zo lekker ruikt. Guave ruikt op mijn huid op een of andere gekke manier een beetje naar zweet, haha. Kokos en ananas vond ik denk ik een betere optie. Maar alsnog erg lekker, misschien ligt het wel aan mijzelf.

Als ik één favoriet moest kiezen, koos ik er dit keer twee (sorry). Voor mij gaan Manuca honey & beeswax en African marula oil & baobab echt gelijk op. Deze geuren zijn zo warm, super fijn voor nu! En als je een liefhebber van frisse en wat mildere geuren bent, wat denk ik héél veel mensen zijn, dan is white tea & rice echt iets voor jou. Ik vind het een heel goed en geslaagd idee van Etos. Wat mij betreft komen er nog meer geurlijnen bij.

Kende jij deze producten al? Welke geur is jouw favoriet?

6 opmerkingen

 1. Ik moet echt naar de Etos voor dit haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijn review! Ik zie vaak van deze leuke collecties van etos voorbij komen, spijtig dat we geen etos in België hebben.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Etos is goed bezig! :-) Leuk dat ze alweer een nieuwe (geur)lijn hebben uitgebracht. Ik ben gisteren nog bij Etos geweest, maar vergeten aan de flacons te snuffelen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die verpakkingen zijn zo leuk! White Tea & Rice spreekt me heel erg aan, ik hou van producten met white tea/green tea geur. Ik denk dat de scrub binnenkort in mijn winkelmandje ligt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het zo leuk dat Etos met dit soort producten komt! Mooie foto's ook trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige verpakkingen!
  Als ik in de winkel ben die dit verkoopt dan moet ik er telkens weer aan ruiken...
  Het ruikt zo fijn...

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!