Review: vernieuwde Lavera gezichtsmaskers


Hola hola! Wéér een veel te late review (ik heb deze maskers al weken geleden gekregen), maar hopelijk niet minder effectief. Vandaag wil ik je meer vertellen over de gezichtsmaskers van Lavera. Er ging even wat tijd overheen voordat ik ze allemaal heb kunnen testen, maar vandaag laat ik je graag weten wat ik er van vond!

Lavera gezichtsmaskers- 2.29 euro per stukHet ideale aan deze maskers: ze bestaan uit twee delen. Ik heb mijn zus dus gelukkig kunnen maken, maar mezelf ook ;-). In een half zakje zit precies genoeg om je gezicht mee te bedekken. Elk masker heeft zijn eigen unieke eigenschappen waar ik je hieronder meer over vertel. Deze teksten zijn afkomstig van De Online Drogist.

Een voorbeeldje van de ingrediënten. Helaas zit er wel alcohol in, misschien niet voor super gevoelige huidjes.

"Lavera Masker Basic Sensitive Q10 met co-enzym Q10 vermindert rimpels en de diepte van rimpels. Daarnaast beschermt het de huid tegen schade door vrije radicalen en voorkomt vroegtijdige huidveroudering."

Wat ik fijn vond aan dit masker is dat 'ie heerlijk ruikt en me een ontspannen gevoel geeft. Het is een crèmemasker dat niet hard wordt. Ik denk dat dit masker het meest prettig is als je een droge of trekkerige huid hebt.

"Lavera Masker Firming Skin Care Karanja Olie zorgt voor een strakkere en stevigere huid. Met Karanja olie en fair traide biologische witte thee, verzorgt de huid door een intensieve vocht inbrengende boost, terwijl het vroegtijdige huidveroudering tegen gaat. Het natuurlijke hyaluronzuur verstevigt merkbaar de huid, de huid voelt gladder en strakker."

Dit masker is de enige die ik nog niet heb kunnen testen maar deze klinkt zo goed! As we speak ga ik hem aanbrengen op mijn gezicht, ik geef je een update via Instagram.

"Lavera Masker Regenerating Cranberry met kostbare biologische arganolie en biologische cranberry vult rimpels, verbeterd de huidelasticiteit en uw huid voelt weer zijdezacht aan. Het masker geeft uw huid een intensieve vocht inbrengende boost."

Dit masker heeft een heerlijke geur. Het wordt niet hard op het gezicht, het is een typisch crèmemasker, net als de meeste maskertjes van Lavera. Na gebruik voelt mijn huid heerlijk zacht aan. Dit masker kan naar mijn mening voor elk huidtype gebruikt worden.

"Lavera Masker Purifying Organic Mint is een hydraterend en intensief zuiverend gezichtsmasker speciaal ontwikkeld voor de vette en onzuivere huid. Dit gezichtsmasker is verrijkt met organische mint en zout uit de Dode zee. Minerale klei absorbeert het teveel aan talg en heeft een intensief zuiverende en verfrissende werking op de huid. De formule is verder verrijkt met kalmerende extracten van aloe vera en voedende sheaboter en bisabolol. Deze natuurlijke zachtmakers respecteren de vochtbalans van de huid en zorgen ervoor dat de huid niet uitdroogt."

Het is geen geheim dat ik vrij grove poriën heb en het af en toe kan gutsen van natuurlijke olie, haha. Een natuurlijke glow noem ik het maar even ;-) Dit masker droogt wel hard op. Ik vind deze het meest fijn van allemaal omdat ik de werking ervan echt kan merken. Babyzacht huidje!

"Lavera Masker Hydrating Wild Rose met kostbare biologische oliën biedt een rijke, revitaliserende verzorging voor de droge huid. De extra romige formule revitaliseert, vermindert onmiddellijk spanning van de huid en verwent de huid met een heerlijk gevoel van welzijn. Fijne lijntjes worden aanzienlijk verminderd."

De geur van rozen is helaas niet helemaal mijn geur, maar toch was dit masker best lekker. Qua werking lijkt 'ie erg op het cranberry masker. Het meest geschikt voor een droge tot normale huid.


Mijn favoriet zie je dus rechts op de foto: een fijn maskertje voor een vetter huidtype. Eigenlijk vond ik alle maskers wel erg lekker. Bovendien is de prijs helemaal top: je betaalt eigenlijk maar 1,15 euro voor een maskertje. Ik kan je zeggen: dat zijn ze zeker waard! Sharing is caring in dit geval.

Ben jij al bekend met deze maskers?

1 opmerking

Thanks voor je reactie!