Review: Maria Nila zilvershampoo en conditioner


Zilvershampoo: ik krijg er geen genoeg van. Toen ik van Maria Nila een pakketje mocht ontvangen kon ik mijn geluk dan ook niet op: een nieuw merk waarmee ik die ongewenste gele gloed kon gaan onderdrukken! Ik heb de producten een aantal weken getest en ik vertel je er vandaag meer over.

Maria Nila Silver shampoo- 19,50 euro
Maria Nila Silver conditioner- 19,50 euro (prijzen via John Beerens)

Wat Maria Nila zegt over de shampoo:

"Een sulfaat- en parabenenvrije shampoo voor blond haar met violet pigment en blackberry-extract dat gouden tinten neutraliseert in blond haar, brengt glans en kracht in de haarstructuur. Color Guard Complex beschermt het haar en vermindert het kleurverlies dat samenhangt met wassen, warmtestyling, UV-stralen en vrije radicalen."

Conditioner:

"Een ontwarrende conditioner voor blond haar dat de haarstructuur verzacht, hydrateert en versterkt. Violet pigment en blackberry-extract neutraliseren gouden tinten in blond haar, brengen glans en kracht in de haarstructuur. Color Guard Complex beschermt het haar en vermindert het kleurverlies dat samenhangt met wassen, warmtestyling, UV-stralen en vrije radicalen."


Wat me opviel is dat de producten op de website van Maria Nila zelf wat duurder zijn: daar kosten de shampoo en conditioner 27 euro per stuk. Er is ook nog een masker verkrijgbaar. De producten zijn vegan en worden gemaakt in Zweden. Alle verpakkingen zijn strak en simpel. Ik vind de producten wel prijzig, maar de meeste betere zilvershampoo's kosten toch rond de 20 euro. De goedkopere varianten maken je haar dan weer extreem droog- dat wil je ook niet.

De shampoo is heel felgekleurd paars, de conditioner is lichtpaars van kleur. De producten ruiken erg lekker!Jullie hadden het er maar moeilijk mee; bepalen of jullie het verschil konden zien, haha. Ik vind persoonlijk het resultaat wel heel mooi omdat ik mijn haar echt geel, droog en beschadigd vond. Ik zie duidelijk een mattere haarkleur, niet per se super grijs maar wel alsof ik net van de kapper vandaan kom. De laatste tijd heb ik ook best wat complimenten gehad over mijn haarkleur- yay! Het meest mooie voordeel aan deze producten is wel dat ze je haar verzorgen en totaal niet droog maken. Ik ben fan! Ik ga de producten zeker opnieuw aanschaffen als ze op zijn.

Ken jij Maria Nila al?

1 opmerking

  1. Ik had nog niet van dit merk gehoord. Ik gebruik nu een shampoo van Sebastian voor mijn (gekleurde) blonde kleur die is ook dieppaars en ik vind hem erg fijn.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!