Pixi Glow Tonic, T-Zone Mask & Rose Caviar Essence review


Hola! Zoals jullie misschien wel weten ben ik vrij trouw aan mijn skincare routine. Toch sta ik natuurlijk wel open voor nieuwe merken: bijvoorbeeld Pixi. Ik kreeg een aanbod om hun producten te proberen en dat sloeg ik niet af! Benieuwd naar hoe de producten mij bevallen? Lees dan snel verder!

Pixi Glow Tonic 250ml- 23,50 euro
Pixi T-Zone Peel-Off mask- 23,50 euro
Pixi Rose Caviar Essence- 34,00 euro


Het meest bekende product van Pixi is toch wel de Glow Tonic. Dit is een exfoliant (scrub zonder korrels) in vloeibare vorm. Wat The Make Up Spot zegt over de Glow Tonic:


'De Pixi Glow Tonic is een alcoholvrije toner met o.a. glycolzuur die de huid exfolieert en zuivert. De tonic is verder voorzien van ginseng, dat de bloedsomloop verbetert en energie geeft en aloë vera dat kalmeert en hydrateert. De tonic reduceert de aanwezigheid van poriën, versnelt de celvernieuwing, balanceert, geneest en kalmeert en zorgt daarmee voor een stralende en gezonde huid. Geschikt voor alle huidtypen.'


Dit is wat er in zit. Nog vrij veel ingrediënten! Het is anders dan mijn glycolzuur van The Ordinary. Dit is naast een glycolzuurpeeling ook nog een deels verzorgende peeling. Mijn schouders zijn hier echt van opgeknapt: ik had wekenlang allemaal kleine pukkeltjes en nu lijkt er eindelijk weer een gladde huid tevoorschijn te komen. Ik begrijp wel wat de hype is rondom dit product: omdat het ook verzorgende ingrediënten heeft, denk ik dat het ook geschikter is voor een normaal tot droog huidtype.


Wat The Make Up Spot zegt:
'De Pixi Rose Caviar Essence is een lichtgewicht serum dat voorzien is van heerlijke bloemoliën en zorgt dat de huid weer mooi gaat stralen en een heldere uitstraling heeft. De formule van de Caviar Essence met antioxidantrijke natuurlijke oliën smelt op de huid na aanbrengst en hydrateert, herstelt de helderheid en zorgt voor een jeugdige glow en uitstraling.'

Dit serum was heel anders dan de serums die ik ooit heb gebruikt. Het is namelijk SUPER licht en je voelt echt niks op de huid. Mijn make-up bleef hiermee redelijk lang zitten, dus dat was een groot voordeel. Ik ben alleen niet zo weg van rozengeur en de naam zegt het al: deze ruikt zeker wel naar rozen. Het is denk ik het meest fijn voor iemand met een vette of normale huid, een droge huid heeft nog wat meer verzorging nodig. Echt een typisch zomer-serum.Wat The Make Up Spot zegt:
'Het Pixi T-Zone Peel Off Mask is een ontgiftend peel off masker dat onzuiverheden en overtollige vettigheid van de huid verwijdert en zorgt voor direct resultaat. Dit masker bevat een unieke, groene superfood mix met avocado, komkommber, aloë vera, groene thee en bamboe-extract dat helpt de huid verstevigen en verbeteren. Dit masker is ideaal voor de vermoeide en doffe huid met onzuiverheden. Vrij van parabenen.'


Wauw, ik had het niet per se verwacht, maar ik vind dit masker echt heel fijn. Het is belangrijk om 'm niet over je gehele gezicht aan te brengen maar bijvoorbeeld alleen op je neus, kin of voorhoofd. Met peel off maskers is het namelijk zo dat je een 'heel gezicht' er moeilijk af krijgt en de resten niet snel losweken met alleen water. Zorg dus dat je een goede vorm maakt die je er zo af kunt trekken.


Het masker is zilver van kleur- het is een feestje om dit op te doen! Na gebruik voelt mijn huid super zacht aan en lijkt het alsof de oppervlakte van de poriën schoner is geworden. Ik denk dat als je dit masker regelmatig gebruikt, je ook minder ontstoken puistjes of mee-eters zult krijgen.Concluderend ben ik eigenlijk blij met alle producten, dit is bijna een hele routine! Ik weet alleen niet zeker of ik de Rose Caviar Essence zelf zou kopen omdat ik niet zo'n fan ben van rozengeur en 'm erg licht vind voor dagen dat de huid meer verzorging nodig heeft.

Je koopt Pixi in Nederland en België onder andere bij The Make Up Spot. Ben jij al bekend met het merk?

1 opmerking

Thanks voor je reactie!