Boots Apotheek: Summer Vibes Boost Best Friend box #2


Hola! Als je me via Instagram volgt, weet je dat ik sinds een tijdje BootsBFF ben. Dit houdt in dat ik met enkele regelmaat een pakketje ontvang van Boots Apotheek met producten waar ik zowel jou als mezelf kennis mee kan laten maken. Super leuk! Ik laat je vandaag het tweede pakket zien en ik vertel je wat mijn eerste indruk is van de producten. De box is niet los te koop, de producten wel!

No7 Protect & Perfect Intense Advanced SPF30- 11,99 euro
Boots Blossom Dry Shampoo- 2,49 euro
Boots Coconut & Almond lip balm- 2,45 euro
No7 Sumptuous Bath Milk- 10,95 euro
No7 Dramatic Lift mascara- 13,99 euro
Botanics Hydration Burst Mask- 3,99 euro
Champneys Citrus Blush Hand Wash- 6,95 euro


No7 Protect & Perfect Intense Advanced SPF30
Zonbeschermingslotion voor het gezicht. Lichte textuur, trekt snel in en glimt niet. Meervoudige bescherming tegen lijntjes, rimpels en donkere vlekjes. Bevat Matrixyl 3000 Plus. Geschikt voor gebruik onder make-up. Hypoallergeen.

Hee, als dit nou eens fijn werkt! Ik krijg erg snel puistjes van zonnebrandproducten maar ik wil het wel weer eens proberen. De belofte klinkt in ieder geval super goed. Ik houd je op de hoogte van dit product via mijn Instagrampagina Irispraatnl. Hier post ik sowieso veel updates van Boots, dus als je het leuk vindt kun je me daar volgen.

Boots Blossom Dry Shampoo
Laat wakker en haast of heb je juist last van een luie dag? Dan is de Bts Blossom Dry Shampoo de oplossing voor jouw bad hair day. Deze frisse en fijne droogshampoo geeft je haar meteen extra kracht tussen de wasbeurten door.

Tijdens mijn Zandvoort uitje heb ik zonder grappen meer dan 10 droogshampoo gehad waardoor ik deze aan iemand anders ga geven, maar heel fijn dat ze een eigen merk droogshampoo hebben!

 

Boots Coconut & Almond lip balm
Met Kokosnoot & Amandel extracten, is Boots Ingredients Lip Balm Stick speciaal geformuleerd en helpt om de lippen te hydrateren. Gebruik deze lipbalsem zo vaak als gewenst.

Deze heb ik weggegeven! Ik ben blij dat ik iemand anders er gelukkig mee maak aangezien ik dit product niet zo veel gebruik.

No7 Sumptuous Bath Milk
No7 Beautiful Skin Sumptuous Bath Milk geeft je een zalig verwenmoment in bad en maakt de huid zacht en soepel. Kom tot rust door de frisse geur terwijl de rozenbottel en macadamia oliën gecombineerd met huidverzachtende ingrediënten je huid hydrateert. Net als onze andere producten is dit product hypo-allergeen. Iedere huid is wel eens gevoelig, dus we gebruiken alleen ingrediënten die we vertrouwen.

Helaas heb ik geen bad dus het is niet helemaal 'Bath Milk', maar goed. Deze ruikt echt super lekker
en is gelukkig ook gewoon geschikt om te gebruiken onder de douche. Erg blij mee!

No7 Dramatic Lift mascara
Wil jij een mascara die je wimpers met 70% verlengt? De No7 Dramatic Lift Mascara zorgt voor een stralend en wakker gezicht. De mascara bevat, geïnspireerd door haarverzorging, flexibele polymeren en Keratine, om de wimper van de wortel tot de punt een boost te geven.

Het zal even duren voordat je iets van mij hoort over deze mascara omdat ik er momenteel zóveel opgestuurd heb gekregen/open heb dat ik even een stop op mascara's moet zetten. Maar super fijn product en onmisbaar in mijn routine.

 

Botanics Hydration Burst Mask
Botanics Hydration Burst Face Sheet Mask is een gezichtsmasker uit de Hydration Burst serie van Botanics. Het hydrateert en kalmeert de gevoelige huid in 15 minuten en na het eerste gebruik voelt de huid al zachter aan. Dit gezichtsmasker is daarom geschikt voor iedereen met een gevoelige en uitgedroogde huid.

Deze heb ik gebruikt en het was een avontuur, haha. Je doet dit masker namelijk ook om je kin via je oren, had ik nooit eerder geprobeerd. Helaas zal dit geen favoriet van me worden omdat ik het 1) een vrij droog masker vond en 2) die lusjes niet heel comfortabel vond. Het merk Botanics heeft gelukkig nog heel veel andere fijne producten.

Champneys Citrus Blush Hand Wash
De therapeuten van Champneys kennen als geen ander het belang van goed gereinigde handen. Met de speciaal geformuleerde anti-bacteriële hand wash, die de frisheid van citroen en de energie van kruiden combineert, blijven je handen er stralend en verzorgd uitzien. Behalve fijn voor je handen is de Champneys Citrus Blush Hand Wash een aanwinst bij je wasbak.

Dit maakt me wel blij, sinds het eerste moment dat ik Champneys heb geroken in de winkel zelf was ik verkocht. Ook dit product maakt me dan ook erg happy. Super frisse en fijne geur! En doet natuurlijk gewoon wat het moet doen.

Ben weer erg blij met deze box. Mijn favoriet is de Hand Wash en Shower Gel. Wil je op de hoogte blijven van acties en nieuwtjes rondom Boots? Schrijf je dan in voor de Boots nieuwsbrief!

Ken jij de producten van Boots al?

Geen opmerkingen

Thanks voor je reactie!