Catrice EYEconista mascara review- waterproofHola! Ik ben weer fris terug van mijn vakantie en vandaag is het dan ein-de-lijk weer tijd voor een review en wel van de Catrice EYEconista mascara, uitgebracht tijdens de assortimentsvernieuwing. Deze mascara heb ik heel vaak voorbij zien komen als gesponsorde post bij diverse influencers, maar ik wilde 'm zelf ook ondervinden of 'ie echt zo goed is. Ik vertel je meer!

Catrice EYEconista mascara - 4,99 euro via Kruidvat

De EYEconista mascara belooft het volgende (tekst Kruidvat): "Met Catrice Eyeconista Million Volume Mascara creƫer je prachtige lange, gebogen, diepzwarte wimpers met maximaal volume. De mascara klontert niet en blijft 24 uur lang perfect zitten. De mascara heeft een romige structuur en een speciale Lash Millionizer borstel. Met deze borstel breng je de mascara perfect wimper voor wimper aan, wat zorgt voor een prachtige oogopslag!"


Bovenstaande foto's zijn afkomstig van de Catrice website zelf!


De prijs van deze mascara is natuurlijk erg betaalbaar, hoewel ik merk dat de prijzen van Catrice over het algemeen steeds meer stijgen. Denk dat dit er ook mee te maken heeft dat Catrice sinds een tijd in Amerika verkrijgbaar is en daar erg populair is onder grote influencers. De mascara is verkrijgbaar in een waterproof en niet-waterproof variant waarvan ik de eerste heb ontvangen. Het borsteltje is opvallend klein en gemaakt van plastic, harde 'haartjes'. Hierboven zie je de niet-waterproof variant, het borsteltje is hetzelfde.
Misschien niet de meest uitgebreide review die ik ooit heb geschreven, maar ik vind het een geweldige mascara! Bij de eerste keer aanbrengen had 'ie voor mij zeker wel een 'wauw' effect. Geeft super snel een heel opvallend resultaat, precies waar ik van houd. Ik raad aan om in verband met klontvorming niet te veel lagen over elkaar aan te brengen. De waterproof versie heeft het zelfs overleefd tijdens mega warme dagen (denk aan dertig graden of meer)! Ik geef persoonlijk de voorkeur aan een niet-waterproof versie maar die is er gelukkig ook. De waterproof mascara komt er wel af met lauwwarm water en een sterke reiniger maar je moet er zeker meer moeite voor doen dan bij een niet-waterproof mascara.

Ga jij deze mascara ook uitproberen of heb je 'm al getest? Laat dan zeker even achter wat jij er van vond!

2 opmerkingen

  1. ik heb beiden getest en ik ben fan! echt een prachtig effect geven deze mascaras

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi resultaat, ik ga nooit voor waterproof omdat je inderdaad wat harder moet boenen en ik wil mijn lashes graag mooi houden maar nu neig ik toch wel naar een keer proberen deze ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!