BluxBox juli/augustus (OMG, 'mijn' product!)


Het is een hele tijd geleden dat er een post online is gekomen- sorry daarvoor! Ik heb vakantie gehad en daarna weer vol aan de slag gegaan, maar helaas niet aan bloggen toegekomen. Ik heb het gemist en ben vandaag terug met een eerste indruk van de BluxBox. Dit is wel een heel bijzondere box want 'mijn' product zit er in, whaaaah! Lees snel mee om er achter te komen wat ik bedoel..

BluxBox juli/augustus- 29,95 euro inclusief verzendkostenDit is 'm dan, de BluxBox van deze zomer.
Wat er allemaal in zit:
- Aldo Vandini Hydrating Face Mask 2x 7,5 ml – € 1,79
- Elgon DD Hair Cream – € 9,95
- Yves Rocher Feel Stronger mascara* 10 ml – € 19,90
- Demak’Up Sensitive Reinigingsdoekjes 23 stuks – € 3,99
- Eau Thermale Avène aftersun 50 ml* – € 4,95
- LOOkX Lip Pencil* –  € 16,50
- Naobay Detox Oxygen Light Cream – € 9,60
- Oenobiol Paris Skin Support Anti Age – € 19,99
- Original Source douchegel 250 ml – € 2,99
- Jack’s Beauty Line Lash Comb* – € 8,90

Het leukste product staat er nog niet bij, dat is namelijk... de SANS SOUCIS THERMAL WATER SPRAY!! Aaah, ik vind het super leuk dat dit product er in zit. Ik werk namelijk voor Sans Soucis en ik heb deze samenwerking opgezet met Bluxbox. Hoe grappig dan ook dat ik deze box zelf ook mocht ontvangen, te gek! Nu denk je misschien 'heh een water spray' en om eerlijk te zijn was ik zelf eerst ook wel sceptisch. Het product kost toch (bijna) 10 euro en als je de voordelen van een waterspray niet kent klinkt dat als iets belachelijks. Ik kan je aanraden om dit artikel over thermaal water eens te lezen (de spray van Sans Soucis bestond toen nog niet). Erg interessant! De spray van Sans Soucis is zooo fijn met warm weer, het verkoelt en kalmeert direct. Mijn persoonlijke aanrader is om de spray in de koelkast te zetten. Op het werk heeft dit er voor gezorgd dat ik nog enigszins actief bleef tijdens de hittegolf.
Goed, over naar een korte impressie van de producten! Een aantal producten hierboven heb ik een sterretje achter gezet omdat je deze momenteel in mijn giveaway kunt winnen. Nogmaals niet omdat ik de producten niet leuk vind maar omdat ik ZO veel te testen heb dat het veel te veel wordt. Ik begin dus met een korte impressie van de producten die ik weg ga geven:

- Yves Rocher Feel Stronger mascara* 10 ml – € 19,90
Oooh, ik had zoveel zin om deze zelf te houden, maar ik heb de laatste tijd wel tien mascara's opgestuurd gekregen waardoor ik 'm helaas laat gaan. In het artikel van verdraaidmooi kun je het resultaat zien en het ziet er zo goed uit!
- Jack’s Beauty Line Lash Comb* – € 8,90
Ik weet nog dat ik een aantal jaren geleden naar dit merk zat te kijken en ik was helemaal OBSESSED met hoe mooi deze kwasten zijn. Dit is een basis kwast die ik al aan aantal keer heb, maar het is zo'n eye catcher in je collectie!
- Eau Thermale Avène aftersun 50 ml* – € 4,95
Yes, after sun! Dat kunnen we momenteel wel goed gebruiken, want was is het heet geweest afgelopen dagen. Het product past perfect in deze box!
- LOOkX Lip Pencil* 1,2 gr –  € 16,50
Ik vind LOOkX een mooi merk, maar ik gebruik zelf geen lippotlood. De kleur is prachtig, neutraal en voor iedereen wel geschikt.
Er is natuurlijk genoeg overgebleven om over te praten, so let's go.

- Aldo Vandini Hydrating Face Mask 2x 7,5 ml – € 1,79
Yes, ik ben dol op maskertjes! Dit hydraterende masker is ook zeer fijn voor na het zonnen en werkt lekker verkoelend. Ik breng 'm aan met een plastic spatel en genieten maar.

- Demak’Up Sensitive Reinigingsdoekjes 23 stuks – € 3,99
Deze heb ik al erg vaak gehad. Ze reinigen mild en zorgen ervoor dat laatste restjes weer verdwijnen. Ik vind ze wel redelijk prijzig voor het aantal stuks, want ik ga er snel doorheen, vooral als ik ooglooks maak. Dit zorgt ervoor dat ik zelf eerder voor een huismerk ga, maar uiteraard maak ik ze met veel plezier op. Ook een leuk feitje is dat een van mijn eerste grote samenwerkingen met Demak'Up was ;-)

- Naobay Detox Oxygen Light Cream 20 mg – € 28,00 fullsize 50g
Persoonlijk was ik nog niet bekend met Naobay, maar dit is een hele fijne, lichte crème die je ook prima kunt gebruiken als basis onder je make-up.

- Oenobiol Paris Skin Support Anti Age 30 capsules – € 19,99
Leuk, Oenobiol tabletten! Ik heb nu een beetje een beschamend verhaal, ik ben namelijk gevraagd om Oenobiol ambassadeur te worden een hele tijd geleden. Ik heb de producten ontvangen en heb er nooit een uitgebreide review over geschreven terwijl dat wel de afspraak was. Ik vind het gewoon moeilijk om te bepalen of het écht heeft gewerkt, al geloof ik er wel in. Ik wil er toch weer aan geloven jongens!

- Original Source Water Infusions Douchegel 250 ml – € 2,99
Één woord: JUM! Ik zag dat er verschillende versies waren geleverd, ik heb de roze en ik houd hier zo van! Echt lekker fruitig, niks op aan te merken.

- Elgon Sublimia Haircare DD Hair Cream 100 ml – € 9,95
Ha, een DD creme voor het haar, dat heb ik nog niet eerder gezien, maar ik heb 'm vast getest en ik houd van dit spul. Het ruikt ontzettend lekker en mijn haar is goed doorkambaar en zacht. Fijn voor na het douchen als ontwarrende spray.

Concluderend: wat een leuke box weer, hier wordt een mens toch gelukkig van? Het is een hele leuke afwisseling van bruikbare producten. Mijn favoriet is natuurlijk de Thermal Water Spray ;-) Haha. Wil jij de box bestellen? Je hebt nog maar even, wees snel want het is zoals altijd een limited edition. De box kost 29,95 euro inclusief verzendkosten. Wat mij betreft is 'ie dat weer dubbel en dwars waard.

1 opmerking

  1. Wat een ontzettend mooie inhoud! Ben vooral benieuwd naar de thermal water spray van Soucis (als jij er zo ontzettend enthousiast over bent moet het wel heel goed spul zijn) en de douchegel, die wil ik zeker ook eens proberen.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!