Mediect sheet maskers (Wonder Woman, Fashion Queen) review


Een tijd geleden kreeg ik een berichtje: of ik het leuk vond om de gezichtsmaskers van Mediect te ontvangen ter review. Girl don't ask me twice, ik ben super fan van gezichtsmaskers dus ik stond natuurlijk te popelen om dit voor mij onbekende merk te proberen. Ik vertel je vandaag alles over de Wonder Woman en Fashion Queen maskers.

Brightening Gold Face Mask- 9,75 euro
Hydrating Silver Face Mask- 9,75 euro
Fashion Queen Anti-Aging Mask- 11,95 euro
Over Mediect (Medical Effect):

"Mediect staat voor geavanceerde gezichtsverzorging die direct resultaat levert aan iedere huis type. Het komt van oorsprong uit Taiwan waar technologie en innovatie hoog in het vaandal staat betreft de cosmetische wereld. Wij garanderen daarom ook dat je met Mediect de nieuwste en beste gezichtsproducten op het gebied van innovatie kan uitproberen! Ons doel is om huidverzorgingsproducten te bieden waarop u kunt vertrouwen. Cosmetische producten leveren zonder onnodige chemische vulstoffen of kunstmatige ingrediënten."

Oei, ik denk dat hier nog even een spellingscheck overheen moet, Mediect ;-) Ik gok dat de tekst is vertaald en gekopieerd van de Internationale site.Zoals je hierboven kunt zien zijn het behoorlijke ingrediëntenlijsten waardoor je al snel een beetje verdwaald raakt. Het motto op het gebied van huidverzorging is vaak 'hoe korter de lijst, hoe beter', maar dat gaat nu dus niet op. Wat er terug te vinden is is bijvoorbeeld hyaluronzuur, niacinamide, glycerine en diverse fruitextracten. Ik kan geen parfum terugvinden op de lijst, wat ik goed vind. Er zit goud en zilver in, de mening over de werkzaamheid daarvan is erg verdeeld. Over het algemeen zie ik veel goeds, maar ook veel abracadabra, haha.Zo charmant <3

De maskers bestaan uit twee lagen waarvan je er eentje moet verwijderen voor je 'm aanbrengt. Er komt dan een fijn vlies tevoorschijn dat op zich redelijk op mijn gezicht past, maar blijkbaar heb ik wel een gigantische neus, haha. De maskers zijn goed doordrenkt en beloven allemaal niet alleen een direct, maar ook langdurig effect. Dat heb ik ook wel ervaren. Je kunt deze maskers zien als een oppepper voor je huid. Dit houdt geen weken aan, maar wel enkele dagen. Dit terwijl de meeste maskers maar voor korte duur een verzachtend effect geven. Allemaal geven ze een direct hydraterend effect dat vooral zichtbaar is wanneer je huid vochtarm, vaal of droog is.

Ik vond alle maskers fijn, maar eentje sprong er heel erg bovenuit en dat was het Fashion Queen Anti-Age masker. Wow, ik ervaarde zelfs een dag erna nog het mooie, verstevigende effect hiervan. Ik begrijp dat 12 euro voor één masker best veel is, maar via Instagram gaf ik jullie de tip om na gebruik wattenschijfjes in het zakje te plaatsen. Zo kun je het overgebleven product de dag erna gewoon weer gebruiken als serum of als oogmasker. Dit verzacht de kosten een beetje.

Ik ben érg fan van deze maskers! Meer, meer meer!

Kende jij Mediect al?

2 opmerkingen

  1. Oeh ik ben fan van sheet masks! Deze lijken mij erg fijn, gaaf ook met dat printje erop.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!