L'Oréal Bambi Eyes mascara review


Over het algemeen zijn mijn favoriete mascara's van L'O'real. Deze liefde begon jaren geleden en toen de Bambi Eyes mascara werd gelanceerd, kon ik het toch weer niet laten om 'm te kopen. Ben ik zoals altijd weer tevreden? Lees zeker even mee als je nieuwsgierig bent geworden!

L'Oréal Bambi Eyes mascara- 17.99 euro via Kruidvat


Wat Kruidvat zegt over de mascara: "Wil je ontdekken hoe je je ogen groter laat lijken? De L'Oréal Paris Bambi Eye False Lash Mascara geeft je wimpers een elegante krul, voelt zijdezacht aan, heeft een intens zwarte kleur en is verrijkt met micro-vezels.

De mascaraborstel heeft een combinatie van lange en korte haren waardoor hij je natuurlijke oogvorm volgt en vormt. Zo voorziet het borsteltje alle wimpers van de juiste dosering mascara. Omdat je het waard bent.
• 91% zag een intens, zichtbaar resultaat
• 81% voelde zachte soepele wimpers
• 93% had een aangename, gemakkelijke ervaring tijdens het aanbrengen van de mascara

*Zelfevaluatie van 67 vrouwen"Het borsteltje is gemaakt van plastic, het is geen traditioneel borsteltje met kleine haartjes. Dit zijn meestal mijn favoriete borsteltjes.

De mascara's van L'Oréal zijn bij mij favoriet omdat ze een niet-droge formule hebben waardoor je geen korreltjes of droog resultaat krijgt. Opbouwen met laagjes is goed mogelijk en met dit specifieke borsteltje kun je de wimpers goed uit elkaar halen. De mascara laat zich ook gemakkelijk verwijderen, je hoeft niet te boenen waardoor je minder wimpers verliest. Er zijn veel goedkopere mascaramerken die ook erg fijn zijn, maar in the end kom ik eigenlijk altijd terug bij L'Oréal, en dat al zeker tien jaar!


Het resultaat! Ben ik al veranderd in een bambi? Ik vind het weer een hele goede mascara! Super veel volume en lengte. Ik moet zeggen dat de Telescopic lijn nog steeds mijn favoriet is, maar dit is er weer eentje om blij van te worden. Mocht je de Volume Million Lashes serie gebruiken, dan zul je deze mascara ook fijn vinden omdat 'ie er op lijkt qua vorm en formule.

Het enige nadeel aan deze mascara vind ik dat ik er niet echt mee kan sporten, hij is niet erg bestand tegen zweten. Dit valt mij op met meerdere mascara's van L'Oréal, deze zijn helaas niet heel fijn voor een hele vette huid of als je snel gaat zweten. Je krijgt dan vlekken die je niet zo subtiel weg kunt vegen. Dit kun je verhelpen met een waterproof versie, maar die kun je dan weer moeilijker verwijderen 's avonds. Verder ben ik weer heel tevreden!

Heb jij deze mascara al eens gebruikt?

2 opmerkingen

  1. Wat een mooi effect! zelf gebruik ik mascaras van nyx of catrice

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel gaaf effect! Misschien een beetje TMI, maar ik zweet nog al snel en denk dan niet dat deze mascara voor mij heel erg geschikt is :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!