Maybelline Lash Sensational mascara review [full fan effect]

Maybelline Lash Sensational mascara review

Hola! In mijn omgeving word ik soms ook nog wel eens geinfluenced- zo kwam ik tot de aankoop van de Maybelline Lash Sensational mascara. Mijn buurvrouw gebruikt namelijk ALLEEN maar Maybelline mascara's en wil daar niet van afwijken, haha. Dan moet het toch wel fantastisch zijn! Aangezien ik al een hele lang tijd geen Maybelline mascara meer had getest én er 1+1 gratis was, besloot ik er eentje mee te nemen. Benieuwd naar mijn mening? Lees mee!

Maybelline Lash Sensational mascara - 15,99 euro via Kruidvat

De mascara kost dus 16 euro en is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen. Het leuke aan Maybelline is dat er best vaak 1+1 aanbiedingen zijn die je kunt combineren met andere producten, bijvoorbeeld foundation. We love korting in this house dus natuurlijk namen we 'm voor de helft van de prijs mee naar huis. De mascara heeft een plastic borsteltje dat Maybelline dus beschrijft als 'waaiervormig'. Haha, ik zie het zelf niet meteen maar je moet wat om het marketingtechnisch spannend te maken.

Maybelline Lash Sensational mascara reviewMaybelline Lash Sensational mascara review


Wat Maybelline zegt (tekst Kruidvat): "Wimpers als een waaier? Ga voor een sensationele oogopslag met de Maybelline Lash Sensational Mascara. Met deze zwarte volume mascara separeer je je wimpers perfect en creëer je een uitgewaaierd effect. Ontdek de nieuwe Lash Sensational mascara van Maybelline New York. De unieke borstel bereikt al je wimperhaartjes en zorgt voor uitgewaaierd volume. Perfecte separatie en omhulling van iedere wimper, voor een sensationele oogopslag."


Ik begrijp het waaier-idee en was er ook wel benieuwd naar. De mascara bevat rozenbottelolie en heeft ook zeker geen dikke of klonterige substantie. Het borsteltje kamt lekker weg en met één laag heb je eigenlijk al een prima resultaat waar veel mensen al tevreden genoeg mee zullen zijn. Zelf ga ik natuurlijk nog even door voor een extra laagje. De mascara klontert niet en je kunt 'm mooi opbouwen. 


Nu is het wel zo dat mijn wimpers mijn huid raken omdat ze best lang zijn. Sommige (waterproof) mascara's geven geen vlekken bij mij, maar deze wel. Als je een vette huid hebt of joekels van wimpers moet je daar dus wel rekening mee houden. Sporten of zweten is geen aanrader, maar dat verwachtte ik ook niet. Wil het alleen even vermelden.


Maybelline Lash Sensational mascara review

maybelline lash sensational mascara


Echt leuk trouwens, toen ik deze mascara droeg (bovenstaande foto bijvoorbeeld) kreeg ik een complimentje over mijn wimpers! Woehoe! Mijn dag ook weer gemaakt haha.

Ik ben eigenlijk wel fan (leuke woordspeling haha). Het is een goede mascara die ik wel opnieuw zou kopen, als echte Hollander natuurlijk wel met een leuke korting. Ik kan niet zeggen dat het mijn favoriete mascara ooit is, maar hij staat hoog in de rangorde. Normaal gesproken ben ik niet zo van de waterproof mascara's omdat ze moeilijk te verwijderen zijn, maar ik ben wel benieuwd of die iets minder vlekt. Die staat op mijn lijstje om te kopen en testen dus. 

Wil jij deze mascara ook proberen of ken je 'm al?


1 opmerking

Thanks voor je reactie!