Sally Hansen Miracle Gel nagellak review [via Blisso]

 Hi! Zijn jullie al bekend met Sally Hansen nagellak, en dan in het bijzonder de Miracle Gel? Ik schreef er eerder een review over en mocht nu nog wat extra kleuren ontvangen van Blisso. Ik heb de ideale kleur voor de feestdagen in ieder geval alvast gevonden: kijk je mee?

Sally Hansen Miracle Gel nagellak review


Sally Hansen Miracle Gel nagellak review

Misschien weten jullie weten dat ik tegenwoordig vaak ga voor gelnagellak die met een lamp moet worden uitgehard. Dit vind ik ideaal omdat de lak wel 2 tot 3 weken mee gaat. Het leuke aan de Miracle Gel is dat dit een 'gewone' lak is met dezelfde belofte als een gelnagellak met lamp. Het belooft 14 dagen te blijven zitten wat ik erg veel vind voor een lak zonder lamp. Mijn nagels zijn best sterk, dus over het algemeen blijft nagellak goed zitten bij mij. Belangrijk is dat je goed voor je nagels zorgt: olie zorgt voor mooie, sterkere en langere nagels (geen verharder!). Zo blijft je manicure het langst mooi.


Over de duo-werking van de lak en topcoat
Wat Blisso zegt over de Miracle Gel combinatie: "De Sally Hansen Miracle Gel Nagellak geeft je nagels een stralende kleur met gel shine! De gel nagellak is aan te brengen in 2 gemakkelijke stappen, bovendien heb je geen UV of LED lamp nodig. De Miracle Gel is het allereerste systeem waarbij nagellak en gel worden gecombineerd voor een gelmanicure. De gel nagellak bevat de gepatenteerde 'Tube Technology'. Hierdoor komen er actieve bestanddelen vrij in de gellaag die ervoor zorgen dat de nagellak tegen een stootje kan. Ook bevat de gel een foto-initiator, die er voor zorgt dat de formule zonder LED/UV-licht uithardt."


"Voor het resultaat van een gel manicure moet je de Miracle Gel en Miracle topcoat samen gebruiken. Het is niet mogelijk om hetzelfde resultaat te krijgen als je deze twee niet combineert. De Miracle Gel is eenvoudig weer te verwijderen met nagellakremover, met of zonder aceton."


Frill Seeker - 10.95€
Frill Seeker is een nude kleur die goed dekt met 2 laagjes en perfect dekt met drie dunne laagjes.

Sally Hansen Miracle Gel nagellak review


Rhythm & Blue - 10,95€
Rhythm & Blue is een opvallende lichtblauwe kleur die goed dekt met twee laagjes.


Sally Hansen Miracle Gel nagellak review


Ruby Shimmers set - 16,95€
Ruby Shimmers is een perfecte kleur voor de feestdagen: rood met glitter. Deze nagellak heeft veel laagjes nodig: 4 of 5 geven het mooiste resultaat. Deze nagellak droogt heel erg snel waardoor dit gelukkig geen extra tijd kost. Deze nagellak blijft bij mij lang mooi zitten.


Sally Hansen Miracle Gel nagellak review


Lastig te zeggen welke mijn favoriet is. Frill Seeker kan altijd, Rhythm & Blue is ook lekker vrolijk voor de lente en zomer en Ruby Shimmers is perfect in het feestseizoen. Welke zou jij kiezen?

Dit is een samenwerking met Blisso. 

3 opmerkingen

  1. Ruby Shimmers is mijn favoriet ♥! Ik heb zelf nog maar weinig ervaring eigenlijk met de nagellak van Sally Hansen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hmm het effect is wel wat minder mooi en het lijkt wat stroperig? de eerste nude kleur is sowieso mijn favoriet van deze serie!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind Sally hansen echt een topmerk gel nagellak!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!