Primark zomer 2013: mijn favorieten

Sinds ik Primark ongeveer twee jaar geleden ontdekte, ben ik om. Je kunt er lekker veel shoppen voor weinig geld en de winkelketen pakt trends van de catwalk snel op en vertaalt ze naar het straatbeeld. De zomercollectie van Primark komt er aan en ik laat je hieronder mijn favorieten zien!
1. Roze jasje van boucle met schuine rits. Omdat 'ie zowel netjes als stoer kan zijn.


2. Nep leren tas met studs. Ik houd meestal niet van de tassen bij Primark omdat ze erg plastic zijn en van slechte kwaliteit, maar dit model vind ik erg tof.


3. Kanten top. Tja, wit en kant, dan kan het bij mij bijna niet misgaan.


4. Veren oorbellen. Deze MOET ik echt vinden! Ik kan me voorstellen dat veel mensen ze niet mooi vinden, maar ik ben er verliefd op.


5. Witte, langere jas. Ik ben echt dringend op zoek naar een zomerjas en vind deze héél erg mooi! Ik ben wel een sloddervos, dus ik hoop dat ik om kan gaan met een witte jas.


6. Dit zijn misschien wel de meest flitsende oorbellen die ik ooit gezien heb. Meestal draag ik niet dit soort dingen, maar ik vind ze erg vrolijk!


7. Spijkergilet met studs. Ik houd erg van de lichte spijkerstoftrend, je zult hem in dit artikel nog vaker gaan zien...


8. Cross ketting. Wat ik met kruisjes heb is moeilijk uit te leggen. Ik ben allesbehalve gothic, maar deze trend is helemaal m'n ding.


9. Wit colbert met zwarte ritsen. Ik houd erg van jasjes, wit en zwart. En dit is toevallig een wit jasje met zwart. Ideaal voor mij dus.


10. Aztec denim broekje. Ook de trend van denim in combinatie met stof vind ik erg leuk.


11. Lange, witte jas. Want ja, ik heb hard een nieuwe jas nodig. Qua lengte vind ik het altijd mooier als een jas langer is. Geen gedoe met strakke broeken, bilnaden, lovehandles etcetera. Verder ben ik van mezelf al erg lang, dus een korte jas staat niet heel mooi.


12. Oorbellen. Hoe de veren erg opzichtig zijn, zijn deze weer wat kleiner. Cute!


13. Lichtblauw jasje. Ik vind hem erg chique ogen en ik heb maar weinig lichtblauw in mijn kast hangen.


14. Spijkerjasje met aztecstof. Ik hoop deze echt zo erg te vinden bij Primark, want hij schreeuwt mijn naam! Die combinatie, ik houd ervan.

Dit is natuurlijk maar een klein deel van de hele collectie. Wil je alle kledingstukken en accessoires zien, check deze dan HIER. Wat zijn jouw favorieten uit de collectie?

1 opmerking

  1. .Ik heb die veren oorbellen voor je gevonden!! Op facebook bij Diana Dolce Designs.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!