Review: L'oréal Glam Bronze Blondes Trio Eclat Soleil bronzer


Ik heb de zomer in mijn bol. Aankomende vrijdag stap ik in het vliegtuig en wat sowieso mee moet in de koffer is een mooie bronzer. Ik heb er aantal, maar geen die mij echt gelukkig maken. Te streperig, te donker... In de drogisterij vond ik mijn eigen stukje zomer met het Glam Bronze poeder van L'oréal. Voor 12,49 euro werd 'ie de mijne.

Eigenlijk wil ik je gewoon laten genieten terwijl je kijkt naar de bronzer. Ik vind het bijna zonde om 'm te gebruiken, omdat het patroon en de kleuren gewoon zo ontzettend mooi zijn. Kwijl! Er zitten drie kleuren in, een highlighter in het midden, onder een bronsachtige kleur en bovenaan een typische blush. Hij lijkt wel wat op de kleur 145 Rosewood uit het blush assortiment van L'oréal.


De verpakking is stevig en compact. Onder in het vakje zit een kwastje en een spiegeltje, die je hieronder gaat zien.


Ik word nooit heel blij van gratis kwastjes bij producten, hoewel het wel super handig is als je onderweg bent. Geen gedoe met losse kwasten meer. Dit kwastje is best hard, de haren zijn niet echt zacht en daardoor vind ik 'm niet geweldig om mee te werken. Maargoed, een gegeven paard...


Wat wel heel fijn is is het spiegeltje. Ik heb best vaak dat ik onderweg in de spiegel wil kijken om te checken of alles nog goed zit, maar in veel producten zit geen spiegel. Heel jammer is dat. Ik ben dan ook heel dankbaar voor het spiegeltje!


Hierboven drie swatches van boven naar beneden, volgorde van het doosje. De onderste twee zijn echt geweldig gepigmenteerd. De highlighter is prachtig! Wat ik wel echt jammer vind is dat de bovenste kleur echt slecht gepigmenteerd is. Na drie lagen kreeg ik er een beetje kleur vanaf, maar niet veel. Jammer! Ik ben bang dat je dan ook niet echt een mengeling krijgt, maar voornamelijk de onderste kleur ziet. Tijd om 'm te gebruiken!
Normaal gesproken draag ik áltijd roze op mijn wangen, maar ik moet zeggen, dit vind ik mooi! Er zit een mooie glans in de bronzer, zoals je op de bovenste foto redelijk kunt zien. De glans is niet overdreven, gewoon mooi. Toch vind ik het wel jammer dat je de roze kleur niet terug ziet. Gedurende dag blijft de bronzer prima op zijn plek. Ja, deze gaat mee in de koffer!


Voordelen:
- Verkrijgbaarheid van L'oréal
- Drie kleuren die ook los te gebruiken zijn
- Voor drie kleuren niet héél duur
- Goed gepigmenteerde bronzer en highlighter
- Spiegeltje in de verpakking
- Gratis kwastje erbij voor onderweg
- Voor subtiele of opvallende dekking

Nadelen:
- De blush is erg slecht gepigmenteerd

1 opmerking

  1. Kan me voorstellen dat je het zonde vind om hem te gebruiken want hij is erg mooi! Jammer dat de blush slecht gepigmenteerd is..

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!