Review: L'oréal Super Liner Duo Precision


Dat ik van L'oréal houd hoef ik niemand meer te zeggen. Waarom hoef ik denk ik ook niet meer te vertellen, maar ik doe het lekker toch. Ik vind L'oréal geweldig om hun diepzwarte mascara's met plastic borsteltjes. Ook de rest van de producten vind ik fijn, de lekker geurende glossjes, mooie lipsticks en ga maar door. Een product dat ik nog niet kende was de Super Liner Duo Precision van L'oréal oftewel een vloeibare eyeliner in een soort stift. Kan deze mijn favoriete Sephora Doe Eyed verslaan?


Wat ik helemaal niet snap is wat er op de verpakking staat. Een fijne punt/ een grote punt? Huh? Is het dan een plat kwastje dat wat breder is met twee kanten? Geen idee, maar we gaan het zien. Er staat trouwens dat je goed moet schudden voor gebruik en dat helpt ook echt. Er zit een (ik denk plastic) balletje in. De verpakking vind ik in elk geval erg mooi! De 'steel' is lang en goudkleurig. Mooie producten doen het bij mij altijd goed!


De liner belooft ultra lasting te zijn en daar houd ik van. Ik koop nooit waterproof producten omdat ik vind dat deze moeilijk te verwijderen zijn. Verder ben ik meestal wel voorbereid op een regenbui, dus ik heb het niet per se nodig. Wel is het fijn als een product gewoon op zijn plek blijft gedurende dag.


Dit is de punt. Nou, zie jij het duo-gedeelte? Ik niet echt. Je ziet wel dat je met de zijkantjes een dunnere lijn moet kunnen zetten, maar ik moet nog even uitvinden hoe het precies werkt. Ik krijg tijdens het aanbrengen toch elke keer eenzelfde soort lijn.


Verder had ik niet echt een goed gevoel bij het kwastje. Het ziet er namelijk helemaal niet scherp uit, het is eerder zo'n punt die je ziet als je de eyeliner al maanden hebt gebruikt. Desondanks zit er wel veel product op, dat is een goed teken.


Tijdens het proberen werd ik wel omvergeblazen door de kleur. Wow! Dit is echt pikzwart. Helaas kan ik er geen mega dunne lijnen mee zetten zoals je ziet, maar het kwastje glijdt over je huid. Super fijn.


Dit is de liner nadat ik mijn arm onder water heb gehouden en afgedept. Dat ziet er nog steeds goed uit!


En wat ik ook heel fijn vond is dat je in één beweging een strakke lijn kunt maken. Je ziet wel eens van die reclames van L'oréal waarvan je denkt 'JA PFFFF, alsof het mij lukt in één beweging', maar het kan dus echt. De liner blijft goed zitten gedurende dag. Echte wrijving kan 'ie niet aan 


Ja, ik ben zeker tevreden! L'oréal heeft me nog niet teleurgesteld. Ik merk dat ik af en toe praat als een L'oréal vertegenwoordiger, maar ik ben gewoon heel tevreden over hun producten. De liner kost 12 euro maar dat vind ik hem tot nu toe wel waard. Hoe snel 'ie uitdroogt weet ik natuurlijk nog niet- ik gebruik hem pas een paar dagen- maar ik ga er van uit dat 'ie zeker een maand of drie mee kan gaan. Als dat niet zo is zal ik zeker een update plaatsen.

Op de vraag of deze liner een vervanging is voor mijn Doe Eyed zeg ik volmondig ja! Ik vind van deze liner de kleur mooier zwart. Het enige nadeel is dat het zetten van super dunne lijnen (vooral onhandig voor mensen met hele kleine ogen) niet gaat lukken, terwijl dat met de Doe Eyed stift beter gaat.


Voordelen:
- Intens zwarte kleur
- Mooie verpakking
- Verkrijgbaarheid van L'oréal
- In één beweging een strakke lijn(!)
- Voor middel-tot dikke lijnen
- Er komt een goede hoeveelheid product op het kwastje

Nadelen
- Twaalf euro is niet goedkoop (maar het wel waard naar mijn mening)
- Voor hele kleine ogen is 'ie minder geschikt want echt dunne lijnen krijg je er niet mee

1 opmerking

Thanks voor je reactie!