Mijn make-up routine (augustus 2014)

Steeds vaker, op momenten dat ik zelf vind dat ik er niet uit zie, vragen mensen wat voor make-up gebruik. Hartstikke leuk natuurlijk, maar ik verbaas me er zelf elke keer weer over, haha! Ik neem vandaag met je door wat ik op dit moment allemaal gebruik. Dit is mijn totale make-up look inclusief de kwasten die ik erbij gebruik.Dit is mijn gezichtsmake-up (echt de basis) van het moment. Het is eigenlijk redelijk budget, behalve de primer van Guerlain. Alle prijzen staan erbij. Ik weet alleen de prijs van de Gosh blusher niet zeker, deze heb met veel korting gekocht. Het bruine poeder is trouwens de NYX bronzer in Taupe. Ik gebruik hem al een tijdje dus de letters zijn er af gesleten, haha. Qua foundation wissel ik vrij gemakkelijk tegenwoordig. Eerst wilde ik alleen MaxFactor, maar ik vind de kleur van de nieuwe Catrice Nude Illusion beter bij mijn lichte huid passen. De blush van Gosh is mijn lievelings. Roze, maar niet te fel. Onderaan zie je een concealer van Catrice. De Kiko Sunlovers blush gebruik ik als highlighter.


Over naar mijn ogen en wenkbrauwen! Heel gevarieerd qua prijs zoals je ziet. Ik gebruik de nieuwe Lash Base van Essence -voornamelijk om nu te testen- in combinatie met Gosh Wonder Volume of Chanel Le Volume. Als ik meer tijd heb, gebruik ik de Prime&Fine van Catrice (helaas uit het assortiment) samen met de Gosh Carbon Black eyeliner. Mijn wenkbrauwen zijn vaste prik: Anastasia Brow Powder in Taupe. Ik denk niet dat ik ooit iets anders ga gebruiken dan Anastasia. Het verbaasde een collega vorige week dat mijn wenkbrauwpoeder zo goed bleef zitten en inderdaad: al komt het met bakken uit de hemel vallen, mijn wenkbrauwen blijven perfect.


En mijn kwasten! Ik heb een paar duurdere (niet allemaal op de foto) en wat goedkopere. Ik gebruik de Zoeva voor mijn foundation en de kabuki van Essence voor poeder. De schuine kwast van Essence gebruik ik voor mijn NYX Taupe blush. De Real Techniques blush brush gebruik ik voor mijn Gosh blusher en de Fan Brush van van Hema gebruik ik voor highlighter.

Zo, dat was het dan! Natuurlijk wissel ik vaak af en gebruik ik ook af en toe oogschaduw. Hoe dit er allemaal uit ziet? Nou, zo:

Full face foto's maak ik met mijn iPhone omdat mijn camera vrijwel alles macro pakt

Je kunt zien dat mijn wimpers en wenkbrauwen belangrijk zijn in mijn gezicht. Als ik één van de twee niet doe, ziet het er meteen niet uit, haha! Eigenlijk vind ik alles heel belangrijk. Als ik een keer iets vergeet, voel ik me meteen leeg. 

Gebruik jij één van mijn producten?

6 opmerkingen

 1. Leuk om te zien! Die RT brush voor blush wil ik ook nog aanschaffen, lijkt me zo fijn X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te zien :)
  De Prime And fine gebruik ik ook!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk om dit eens te zien. Handig ook dat je de prijzen erbij hebt gezet. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om alle producten uit je routine te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk artikel! Je gebruikt mooie producten :).

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!