WINACTIE: MAC MINERALIZE SKINFINISH SOFT&GENTLE

Hi ladiesss!

Ik zat al langere tijd aan een winactie te denken, maar ik wist gewoon niet echt wat ik moest doen. Een Sleek palette? Nieuwe Essence producten? Hmm... Ik keek wat in mijn eigen stash en dacht aan wat ik zelf graag zou willen winnen. Ik kwam op de Mac Mineralize Skinfinish in Soft&Gentle. Speciaal voor jullie heb er eentje besteld twv 29,50 (NIEUWE VERPAKKING) die jij kunt winnen.WAT MOET JE DOEN?

- Volg mij via Bloglovin. Ik controleer dit.
Extra: Volg mij via Instagram

SUCCES!

*Ik geef de MSF weg bij 100 volgers

25 opmerkingen

 1. Wauww gefeliciteerd :)!
  Ik doe mee, want heb nog geen enkele Mac product in me stash shame On me!
  Ik volg je al op alletwee ik zak het liken op Bloglovin :)
  Callewaertsaraya@gmail.com
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw, dit is zo'n mooi product... tenminste als ik alla reviews mag geloven. Deze zou ik zeker in het echt willen zien, en zo'n mooie winactie is dan helemaal geweldig. Ik volg je op BL, heb geen instagram, dus daar niet :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe niet mee want ik heb al een andere msf van mac:P Wel gaaf dat je dit weggeeft!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd!
  Ik doe mee! Ik volg je op Bloglovin en volg je op Instagram onder naam arianne731
  Mijn e-mail adres is arianne731@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Omg wat een geweldige winactie. Ik volgde je al op bloglovin en ik heb je nu ook op instagram gevolgd! :) Mijn e-mail is xwiesx@hotmail.nl

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik doe heel graag mee met deze gewelddige winactie! Ik volgde je al op Bloglovin en ik volg je nu ook op instagram (snaracurl).
  Mijn mail adres is: info@lovelowbudget.nl

  Ik zou zeggen.. op naar vele volgers. :) Liefs, Sara.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. love it :D ik volg je al een tijd :) via Anne van der Meijden xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een geweldige winactie :) Ik volg je al een tijdje op bloglovin en volg je nu ook op instagram - staceyswereld :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ohh wat leuk! Ik volg je op beiden:) succes voor iedereen!❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow! Met een product van Mac ben ik altijd blij. ;o) Ik volg je op Bloglovin' en Instagram.
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw proficiat! Zelf heb ik nog geen mac producten maar ben er erg benieuwd naar,vooral deze schijnt erg mooi te zijn ;-) Benieuwd of de hype terecht is,dit product straalt ook gewoon luxe uit met haar mooie nieuwe verpakking. Volgen op bloglovin doe ik je alweer een tijdje. Erg leuk dat je dit weggeeft,ik was al enthousiast over je blog maar nu nog meer :-) Succes met je verdere blogcarriere! Kom je ook eens bij mij kijken?
  Love Susanne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw wat een toffe winactie zeg!! Ik doe mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Supertoffe actie!! Ik volg je op Bloglovin & Instagram (@LSartistes). Ik ga duimen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wauw super leuk meid dat je zo'n prachtig product weg geeft! ik ben een fan van MAC en doe daarom ook zeker mee! Het lijkt mij een fijn product om in mijn stash te hebben en voor dagelijks gebruik. Ik volg je nu op instagram en bloglovin :) liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw mooi product! Ik doe zeker mee met deze winactie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Anita te Gussinklo25 augustus 2014 om 15:01

  Super, echt een mooie poeder.
  Ik loot graag mee en volg je via Bloglovin.
  anita71@caiway.net

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik doe graag mee! Natuurlijk volg ik je op bloglovin!
  Mijn e-mail is xjes_wendy@ hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik doe graag mee. Ik volg je via Bloglovin (melissavanstipdonkmaas) en instagram (melissamaas1984). Gr. Melissa (melissamaas@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Daar zou je mij ├ęcht een plezier mee doen! Ik ben al aan het duimen :-) Fijne dag en groetjes anita a.tuuk@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuke actie Iris!
  Groetjes, Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wauw, wat is dat een super mooi product. Helaas niet voor mij weggelegd met mijn budget (lees: na het kopen van nieuwe studieboeken staat de teller in de min :P ). Ik vind dit dan ook echt een super leuke actie en ga je zeker volgen (zowel op IG als op Bloglovin')

  BeantwoordenVerwijderen
 22. ik doe mee!
  alles gedaan
  bloglovin; zoelouwerse
  instagram; zowiezo_
  zoe2308@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik doe mee! En wat een prachtig product van mac zeg!
  Ik heb er al super veel over gehoord en ben er heel erg benieuwd naar.
  Ik volg je op instagram en mijn email is : mirjam-1998@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!