Review: Essence Lash Base


'Vroeger' was het helemaal in: witte mascara. Je gebruikte hem samen met een zwarte mascara voor een dramatisch effect. Ik mis deze trend wel een beetje, want ik vond die van L'oréal altijd heel goed. Ik zag dat Essence in hun vernieuwende assortiment een witte basis op heeft genomen en kon het niet laten om hem mee te nemen. Nostalgie!

Essence Lash Base- 2,59 euro


De verpakking is gaaf en opvallend! Wit met oranje, leuke keuze.Het borsteltje is vrij saai en simpel: geen bijzondere vormen. Dat hoeft ook niet, want het is maar een basis. De zwarte mascara die je eroverheen draagt is natuurlijk het meest belangrijk. Tijd om te testen! Ik gebruik Chanel Le Volume mascara over de Lash Base.


Zoals je kunt zien op de foto linksonder lijkt het resultaat best extreem. In dat opzicht werkt de lash base wel: je krijgt er veel volume door. Misschien een beetje te veel... Ik vind ook dat je het wit nog goed kunt zien. Dat is niet wat ik wilde! Op de full face foto ziet het er beter uit, maar alsnog is het niet geweldig. Ik vind het rommelig. Mijn wimpers zijn van zichzelf net zo lang zonder de basis, maar dan minder klonterig en dik.

Ik ben niet echt heel enthousiast. Mijn L'oréal was fijn omdat deze bijna transparant was en mijn wimpers niet zo heel dik maakte. Deze maakt het rommelig en grijzig. Jammer! Geen musthave dus.

4 opmerkingen

  1. Ik ben er ook niet zo'n grote fan van! Ik vind het een veel te natte consistentie om mee te werken en dat had ik wel kunnen denken aangezien Essence heel vaak een 'natte' mascara heeft! Inderdaad super jammer! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat het niet echt een must is. Het zou namelijk wel een handig product geweest zijn, zeker voor dat geld!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik denk dat ik deze wel is ga proberen! X

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!